Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisinden sonra Sol Yanım ile yeteneklerini kanıtlayan Özge Yağız’ın yeni projesi var mı?

Yemin dizisinden sonra Sol Yanım ile yeteneklerini kanıtlayan Özge Yağız’ın yeni projesi var mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yemin isimli Kanal 7 dizisindeki Reyhan karakteri ile gönülleri kazanan Özge Yağız, geçtiğimiz yıl sarsıcı bir karar alarak yapıma veda etmişti. Dizinin hayranlarının Reyhan karakterinden sonra Yemin’e olan ilgileri azalırken, genç oyuncu ise şansını Star TV ekranında yayınlanan Sol Yanım dizisiyle denedi.

Sol Yanım, Star TV’de beklentilerin altında reytingler aldı ve 12 bölüm yayında kalabildi. Ancak bu kadar kısa bölüm bile Özge Yağız’ın kariyerinde yükseliş sürdürmesine yetti. Diksiyonu, tavırları, mütevaziliği, yeteneği ve güzelliği ile hayran sayısını artırmayı sürdüren oyuncu için artık başrolün kapıları da iyice aralandı.

Sol Yanım dizisinden sonra artık ana akım televizyon kanalları için hazırlanan birçok dizi projesinden teklifler almakta olduğu ortaya çıkan genç oyuncu, yakından takip ediliyor. Hayranları yeni projelerini merakla beklerken oyuncu, TV100 kameralarına konuştu.

“Şimdilik dinlenme sürecindeyim” diye konuşan oyuncunun yakın zaman için bir projesi yok. Pandemi yeniden yükselişe geçtiği için biraz dinlenmek istediğini belirten Özge Yağız, bu süreçte sette çalışmanın çok zor olduğunu söyledi.

Pandemi döneminde sette çalışma ile ilgili düşüncelerini aktaran oyuncu, “Başlarda daha da zordu.Bir süre sonra ister istemez adapte oluyorsunuz, o şekilde çalışmaya da… Ama korunarak çalıştığımız için, gerçekten setteki herkes buna dikkat ettiği için, düzenli test yapıldığı için yine bir noktada rahatlıyor içiniz” açıklamasını yaptı.

Yemin dizisinde Emir karakterine hayat veren Gökberk Demirci ile sette başlayan aşkını sürdüren Özge Yağız, şu günlerde zamanını mutfakta geçiriyor. Pandemi sürecinde mutfak ile ilgisi olmayanların bile yöneldiğine değinen oyuncu, “Ben zaten mutfağı çok seviyordum. Çok kitap okuyorum, kitap okumayı da çok seviyorum. Mutfak ve kitap bayağı vakit alıyor” dedi.

Sevgilisi Gökberk Demirci’nin yemek tercihleri sorulunca oyuncu, en sevdiği yemeğin kuru fasulye olduğunu, ancak etli olan her yemeği de yediğini ifade etti.