Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş ve Hande Soral, espriyi sosyal medyadan patlattı!

Uğur Güneş ve Hande Soral, espriyi sosyal medyadan patlattı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova’da Ümit karakterine hayat veren Hande Soral ile kısa bir süre önce aynı diziden ayrılan Uğur Güneş, 2017 yılında başka bir dizide partner olmuşlardı. Kanal D’de yayınlanan ve 27 bölüm süren İsimsizler’in ardından, aynı dizide oynadılar 3 yıl sonra.

Fakat dizide Yılmaz’a hayat veren Uğur Güneş 78. bölümde diziden ayrılırken, 79. bölümde de Hande Soral diziye katılmıştı. İki oyuncu aynı dizide karşılaşamasalar da İsimsizler dizisinde birlikte rol almışlardı.

Soral ve Güneş’in sosyal medyadan birbirlerini etiketleyerek yaptıkları bir paylaşım ise büyük dikkat çekti. İki oyuncu, seneye yeni bir ekiple ‘La Casa De Papel’ dizisini çekmeyi planlıyorlar!

Uğur Güneş, dünyaca ünlü İspanyol dizisinin afişiyle yapılan küçük oynama ile ortaya çıkan esprili bir fotoğrafı yayınlayarak “Seneye bu ekiple çekiyoruz” notunu düştü.

Fotoğrafta ayrıca Bir Zamanlar Çukurova’da da oynayan Hande Soral’ın yanı sıra Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova ve Aras Şenol da var.

Uğur Güneş’in bu esprili paylaşımına Hande Soral’dan yanıt gecikmedi. Soral, fotoğrafı repost ederek  Uğur Güneş’e “Senin neden masken yok, hele böyle bir dönemde” diyerek yine esprili bir yanıt verdi.

İşte o eğlenceli paylaşım…

Uğur Güneş ve Hande Soral, espriyi sosyal medyadan patlattı! 7