Ana sayfa Dizi Haberleri Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy’un Yeşilçam dizisinde sevindiren gelişme!

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy’un Yeşilçam dizisinde sevindiren gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Genç kuşağın başarılı ve beğenilen iki ismi Çağatay Ulusoy ile Afra Saraçoğlu’nu buluşturan Yeşilçam dizisiyle ilgili hazırlıklar bir süredir devam ediyordu. Hayranlarının merakla beklediği dizi televizyon ekranında değil, dijital platform BluTV’de yayınlanacak. Son dönemde pek çok oyuncu gibi dijitaldeki işleri de tercih eden Saraçoğlu ve Ulusoy, Çağan Irmak’ın yöneteceği bir dönem dizisinde buluşuyor.

Çağatay Ulusoy, zaten uzun süredir ekranlarda yok. Son olarak Menajerimi Ara dizisine bir bölüm konuk oyuncu olmuştu. Ancak görünen o ki oyuncu, televizyon dizileriyle risk almak istemeyenlerden! Zira onlarca dizinin yayınlandığı ekran mücadelesinde dizilerin tutması büyük şans artık! Onca emek ve iddia ile başlayan işler, bir kaç bölüm sonra aniden bitebiliyor.

Çağatay Ulusoy da bir kaç sezondur bu riski almak yerine daha garanti olan dijitaldeki dizilere yönelmiş durumda. En son Netflix’te yayınlanan fantastik dizi Hakan: Muhafız’da oynamıştı.

Afra Saraçoğlu da ekranlara Kardeş Çocukları dizisiyle gelmişti. Dizi, Star TV’de 21 bölüm yayınlanmış ve sonrasında final yapmıştı. Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu ve Cem Davran ile kamera karşısına geçen Saraçoğlu, başarılı performansıyla da çok konuşulmuştu.

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisinde sevindiren gelişme! 1

Genç kuşağın dikkat çeken oyuncularından olan Afra Saraçoğlu daha sonra Netflix’in Aşk 101 dizisinde oynamaya başladı. Bu kez Yeşilçam dizisinde rol alıyor.

Dizinin çekimleri ise dün başladı. Yönetmen Çağan Irmak, setin ilk gününden yaptığı paylaşımlarla, uzun süredir hazırlıkları süren projenin startını verdiklerini duyurdu. Dizide Çağatay Ulusoy Semih, Afra Saraçoğlu Tülin isimli karakterleri oynayacaklar. Mine karakteriyle Selin Şekerci de dizide yer alıyor.

Aynı zamanda Selin Kahraman, Ayta Sözeri, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Bora Akkaş, Özgür Çevik ve Yetkin Dikinciler de dizide rol alacak isimler arasında.

Senaryosunu Levent Cantek’in kaleme aldığı Yeşilçam dizisi, 1960’lar Türkiye’si ve o dönem altın çağını yaşayan Yeşilçam’ı konu alıyor.

Çağan Irmak’ın çekimlere başlamadan önce titiz bir çalışma yürüttüğü dizide 1960’lı yılların Türkiye’sinde ve o dönemin Yeşilçam’ında geçen bir hikaye anlatılacak.

Ünlü yönetmen, instagram’dan yaptığı paylaşımlar ile çekimlere başladıklarını duyurdu…

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisinde sevindiren gelişme! 2

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisinde sevindiren gelişme! 3

Dönem dizisi olduğu için de mekan düzenlemelerinden, oyuncuların kostüm, saç ve makyajına kadar her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek, döneme uygun şekilde planlandı. Geçtiğimiz günlerde de provaları yapıldı ve sonunda sete çıktı oyuncular. İşte Çağan Irmak’tan çekimlerin ilk gününden paylaşımlar:

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisinde sevindiren gelişme! 4

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisinde sevindiren gelişme! 5

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisinde sevindiren gelişme! 6

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisinde sevindiren gelişme! 7