Ana sayfa Sosyal Medya Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy’un Yeşilçam dizisine ünlü isimlerde tebrik yağıyor

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy’un Yeşilçam dizisine ünlü isimlerde tebrik yağıyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir süredir çekimleri devam eden BluTV’nin yeni dizisi Yeşilçam, 22 Nisan itibariyle yayınlandı. 1960’lı yılların Yeşilçam’ını ve Türkiye’sini anlatan dizi ile ilgili merak büyüktü. Dönem dizisi olarak özel kostümleri, mekanları ile izleyenlere bambaşka bir gösteri de sunan dizinin yayınlanmasıyla birlikte pek çok ünlü isim de tebrik ve başarı dileklerini iletmeye başladı.

Son yılların başarılı iki genç oyuncusu Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu’nu buluşturan dizinin yönetmenliğini Çağan Irmık yapıyor. Senaryosunu ise Levent Cantek ve Volkan Sümbül kaleme aldı.

İlk iki bölümü yayınlanan ve hem kostümleri, hem hikayesi, hem oyunculuklarıyla beğeni toplayan yapım daha yayına girmeden tebrikler de başladı.

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisine ünlü isimlerde tebrik yağıyor 12

Maraşlı dizisiyle ekranlara gelen Burak Deniz de bu isimlerden biriydi. Oyuncu, “Yolu açık olsun, bugün başlıyor” diyerek takipçilerine de Yeşilçam dizisinin duyurusunu yaptı.

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisine ünlü isimlerde tebrik yağıyor 13

Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür Çevik, Ayta Sözeri ve Bora Akkaş’ın yer aldığı ‘Yeşilçam’, 60’lar Türkiye’sinde yükselen Yeşilçam Sineması’nın naif ve samimi hisler yaratan atmosferini destansı bir dille sunarken arka planda kalan karanlık yönlerine de ışık tutacak.

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisine ünlü isimlerde tebrik yağıyor 14

Diziye gelen tebriklerden bir tanesi de Birce Akalay’a ait. Oyuncu, instagram hesabından dizinin fragmanını paylaşarak yönetmen Çağan Irmak ve tüm ekibi tebrik etti.

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisine ünlü isimlerde tebrik yağıyor 15

Furkan Andıç da dizinin fragmanını yayınlayarak saatini hatırlattı. Dizinin oyuncularını da paylaşımına etiketledi.

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisine ünlü isimlerde tebrik yağıyor 16

Sosyal medyada pek çok ünlü isimden diziye tebrik ve başarı dilekleri gelmeye devam ediyor…

Yeşilçam dizisi, hayatını sinemaya adamış genç bir yapımcının önüne çıkan her türlü engele rağmen inandıklarından vazgeçmeden hayallerinin peşinden gitme hikayesini gözler önüne seriyor.

Afra Saraçoğlu ve Çağatay Ulusoy'un Yeşilçam dizisine ünlü isimlerde tebrik yağıyor 17

Sibel Tuna’nın yapımcılığını üstlendiği Sunset Film imzalı ‘Yeşilçam’ geçmişin tozlu sayfalarını aralayarak şatafatlı bir dünyanın kapılarını açıyor.