Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş’in Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncularıyla caps’ini gören çığlığı basıyor!

Uğur Güneş’in Bir Zamanlar Çukurova’nın oyuncularıyla caps’ini gören çığlığı basıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay  – Uğur Güneş, Ocak ayında Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılmıştı. Oyuncu, kendi isteğiyle diziden ayrıldıktan sonra Adana’dan İstanbul’a geldi ve yeni dizisi için hazırlıklara başladı. Şu sıralar, Fox TV için çekilecek olan Kanunsuz Topraklar dizisine hazırlanıyor.

Esra Bilgiç ile başrolü paylaşacak olan Uğur Güneş, Davut isimli bir madenci gence hayat verecek. Esra Bilgiç’in maden şirketi sahibinin kızı Gülfem’i oynayacağı dizinin yönetmenliğini Faruk Teber yapıyor.

Uğur Güneş, bir süredir dizi için özel bir diyet programı uygulayarak yoğun spor yaptı. Şimdilerde dizinin çekimleri için bekleyen oyuncu, instagram’dan hayranlarına sık sık paylaşımlar yapıyor.

Son yaptığı paylaşımlardan birisi ise görenleri hem güldürdü hem de ‘bravo’ dedirtti! Güneş’in fanları, Bir Zamanlar Çukurova’nın 3 oyuncusunu, dünyaca ünlü ressamların yine dünyaca ünlü tablolarına montajlamış!

Uğur Güneş, Melike İpek Yalova ve Esra Dermancıoğlu’nun yer aldığı bu komik caps görenleri güldürüyor.

Norveçli ressam Edvard Munch’ın ünlü tablosu Çığlık’a Uğur Güneş monte edilirken, Hollandalı ressam Johannes Vermeer’in başyapıtlarından biri olan İnci Küpeli Kız olarak Melike İpek Yalova ve Leonardo da Vinci’nin ünlü tablosu Mona Lisa’ya da Esra Dermancıoğlu’nun fotoğrafı montajlanmış.

Diğer iki oyuncuyu etiketleyerek instagram hesabından fotoğrafı paylaşan oyuncu, “İnanılmaz iyi” diyerek çok beğendiğini ifade ediyo. Fotoğraftaki ince selfie detayı da ayrıca komik…

İşte o paylaşım:

Uğur Güneş'in Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncularıyla caps'ini gören çığlığı basıyor! 7