Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi Perşembe reytinglerini altüst etti, Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Dokor büyük yara aldı!

Camdaki Kız dizisi Perşembe reytinglerini altüst etti, Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Dokor büyük yara aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Perşembe akşamları bu sezon Bir Zamanlar Çukurova dizisinin hakimiyeti ile geçiyordu ki, araya Kanal D girdi… Sezonun sonlarına doğru Camdaki Kız atağı ile Kanal D’nin reytingleri alt üst etmesi dikkatleri çekiyor… Dün akşam yeni bölümleri yayınlanan dizilerin elde ettiği reytingler sonucunda ortaya ilgi çekici bir tablo çıktı… Bu yazımızda bu tablonun detaylarını bulacaksınız.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız, artık Perşembe günlerinin hakimiyetini eline aldı… Tüm kişiler kategorisinde hala atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova çok iyi sonuçlar alarak birincilik elde edebiliyor. Dün akşam da zaten atv bir tek bu kategoride zirveye çıktı. Daha önce hem AB hem de ABC1’de erişilmez reytinglere sahip olan Bir Zamanlar Çukurova’nın bu gücü artık geride kaldı… atv dizisi AB’de günü 5. sırada bitirdi ve ABC1’de de 3. olabildi…

Camdaki Kız dizisi ise totalde Bir Zamanlar Çukurova’nın ardından ikinci oldu belki ama AB ve ABC1’de rakibinden seken izleyicileri toplayarak iki haneli oranlara çıkmayı başardı.

Camdaki Kız, bu sezonun sürpriz dizisi olarak adeta zirvenin hakimiyetini eline aldı ve bunun değişmesinin de çok zor olduğu görülüyor. Hikaye güçlü olunca, başarılı oyuncular bir araya gelince reytinglerde yıkılmaz denilen bir düzenin sonuna gelindi.

Sadece Bir Zamanlar Çukurova ciddi bir yara almadı, aynı şekilde ikinci sezonunda gün ikinciliğine demir atan Mucize Doktor dizisi de bir hayli düşüş yaşadı. Fox TV’nin dizisi için işler hiç iyi gitmiyor.

Hayranlar dizinin final yapma ihtimalini bile konuşuyor ama bu şimdilik abartılı bir durum… Mucize Doktor tüm kişilerde 9. sıraya gerilerken, AB’de 6. oldu ve ABC1’de ise günü 5. sırada tamamladı.

Camdaki Kız dizisinin büyük çıkışı, perşembenin güçlü iki dizisine büyük yara verdi.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi de perşembe denklemini değiştiren bir diğer etken oldu. Totalde biraz düşük kalarak dün akşam 4. sırada yer alan TRT1 dizisi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise ikinciliği elde etti.

Bir yanda Camdaki Kız, diğer yanda Bir Zamanlar Kıbrıs üst üste gelince perşembe rekabetinde artık denklem tamamen değişti.