Ana sayfa Dizi Haberleri Ağlama Anne dizisine eleştiriler başladı! Ortada garip bir durum var!

Ağlama Anne dizisine eleştiriler başladı! Ortada garip bir durum var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’de Pazar akşamları yayınlanan Ağlama Anne dizisine, izleyiciden itiraz var!

Dizinin son bölümünde Damla’nın Adnan ile yakınlaşması izleyicinin tepkisini çekmeye başladı.

Adnan ve Damla’nın birlikte olmaları, diziyi takip edenlerin eleştirisini alıyor.

Adnan ve Damla’nın yakınlaşmasını gören Alev, artık kızına gerçekleri açıklamak için acele etmeye başladı.

4. bölüm tanıtımında Adnan’ın Damla’ya Zeynep’i kendisinden sakladığı için hesap sorduğu ve Damla’nın “Bir çözüm bulamıyorum, ben ne diyeceğim Zeynep’e” sözleriyle yaşadığı iç çatışmalarını anlattığı görülüyor.

Adnan, Zeynep’e “Birlikteyiz diyeceksin” sözüyle, Damla ile olan birlikteliğini de resmen ortaya koyacak.

Ağlama Anne dizisine eleştiriler başladı! Ortada garip bir durum var! 8

Alev, Adnan’ın gerçeği öğrenmesinden sonra madem “Zeynep babasının kim olduğunu biliyor, annesinin de kim olduğunu bilecek” sözleriyle Damla’ya baskı yapacak. Damla, Zeynep’e gerçeği söyleyecek mi onu 4. bölümde göreceğiz ancak diziyi takip edenlerin bir itirazı var.

Damla ve Adnan arasında gelişen ilişki, izleyiciyi hiç mutlu etmiyor.

Damla’nın, yıllar önce aşık olduğu ve bir kız çocuk dünyaya getirdiği Adnan’a aşık olması, işleri iyice arapsaçına döndürüyor.

İzleiyici, Adnan ve Alev’in bir araya gelmesinin doğru olacağını söyleyerek, Damla’nın Adnan ile olan birlikteliğini kabul etmiyor.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda yoğunlukla Damla’ya kızan izleyicileri, ablasının eski aşkına Damla’nın yakınlığı rahatsız etmeye başlamış anlaşılan.

Ağlama Anne dizisine eleştiriler başladı! Ortada garip bir durum var! 9

Damla’nın Adnan’la evlenmesi ve Zeynep’in gerçeği öğrendikten sonra bu ilişkiye bakışını tartışan izleyiciler, iki kız kardeşin aynı adama aşık olmasını kabullenemiyor.

Durumun izleyiciyi gittikçe kızdırdığı ve tepki verdikleri yorumlarına da yansıyor.

Alev’in ortaya çıkmasıyla durum değişir mi henüz bilmiyoruz ancak yeni bölümde ev ahalisinin de öğreneceği tanıtımdan anlaşılıyor. Evdeki fettan yenge, Alev’i görüyor.

Dizinin başından beri Zeynep’i paylaşamayan Damla ve Alev arasındaki durum, ‘Doğuran mı, büyüten mi anne?’ tartışmalarına neden olurken, bu kez de Damla’nın, ablasının eski aşkıyla olması konusu iyiden iyiye tartışılmaya başlandı.

İşte izleyici yorumlarından bazıları:

-Bu iki kardes 1 adama asik olan senaryo lardan nefret ediyorum resmen ahlaksiz…cümkü gercek haya örnek oluyor Ben zaten bu dizi birce akalay icin izliyom..

-Ya iki kardeşin bir araya gelip kızlarını koruması bu kadar mı zor ? Aleve de yazık tamam da Damla’nın anneliğine laf etmemeli . Sonuçta onca yıl kıza bakıp büyütmüş . Bu bölüm ne kadar içten sarılmıştı veda ederken kardeşine . Şu kardeşleri birbirine düşürmeyin ya

-bunlar evlense cocukları olsa ne diyicek peki cunku Zeynep bir şekilde ogrenicek, “kizim ben aslında teyzenim babana aşık oldum evlendim kardeşin de aslinda hem kardesin hem kuzenin ha bide annen yaşıyor, topluma kötü örnek oluyuyorlar

-Yürü be Ali Osmn kim tutar seni. Damla adam hem evli hem ablanın eski aşkı evladının babası bu benim için mide bulandırıcı bi durum ..

-Boyle senaryolar toplumun ahlakını bozuyor yazikyaa yapmayin soyle….

-Bu nasil sacmalik ablasinla iliski yasayan birini sevmek.. evet bu sadece bir dizi ama eminmki gercek hayat’ta da vardir ne yazikki .. nasil bir dünyada yasiyoruz biz

-Şimdi olmadı bu damla değil aleve aşık olmalı

-Ben bu diziyi izliyorum ailece ama eğer diziyi bozarsaniz kesinlikle izlemicem bircemmm özür dilerim alev ile aşk yaşamasi gerekiyor adnanin damla değil evet iyi bir anne damla ama sadece teyze olarak kalsin

-Ablasi, kizina birak simdi eski “kocana” da alicak ? Bu durum cok sacma ama

-Alev kızınla tek başına yürü git bu insanlardan kurtar kendini.Ablasının birlikte olduğu adamla nasıl oluyor ya. İğrençleşmeyin.

-Şuana kadar damla başrol gibi ama ben ,alevin ön planda olmasını istiyorum şahsen.Zaten damlanın ablasının birlikte olduğu kişiye aşık olması pek ahlaki olmaz

-Tabi ya babası kim söyle anneye sıra gelince o benim kızım. Uyuz oluyorum şu Damla’ya sizde saçma sapan konuşmayın. Ne olursa olsun annesi alev ve bunu ondan saklamaya hakkı yok.

-Babaya gelince tmm anneye gelince o benim kizim damla cok bencelsin ablanin neler çektiğini bile bile gözüne soka soka ablanin eski aşkına aşık oluyorsun valla damlaya aşık olursa izlemem daha alevle olması mantıklı damlayla degil damlayada adnanin kardeşi aşık olsun illa zengin biri olacaksa damlaya o uygun

-İzlemicem artık bune ya alev ile aşk yaşamasi lazimken siz damlaya aşık ediyorsunuz

-Bu ne ya adnan damla eniste baldiz inanilmaz

-Hayatta yanlız kalmış bir kadın ailesi tarafından dışlanmış küçük yaşta hapse girmiş bir kadın alev keşke zamanındada alevede sarilsaydi babası ben damlaya yakıştıramadım alevin dediği çok doğru madem babası olduğunu öğrenecek annesi olduğunu da bilmeli diye ben alevi çok sevdim

-Bencede adnan damla ne ya.gerçekten artik dizilerde bu tur sinirlaria dikkat edilmeye edilmete boyle bir yanlusi kaniksayip ssvunur olduk .yazik ta bu kadarda dejenere olmayslim .bunun adi askta degil sevgide savunmayin bari..bir diziyide seyrettirin be midemiz bulanmadsn