Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Agresif tavırlarıyla olay olan Murat Özdemir’in Acun Ilıcalı için kullandığı hitap!

Agresif tavırlarıyla olay olan Murat Özdemir’in Acun Ilıcalı için kullandığı hitap!

tarafından ker_def

Agresif davranışları sebebiyle ‘Masterchef Türkiye’ yarışmasından diskalifiye edilen Murat Özdemir, instagram’da yaptığı canlı yayın sırasında öfkeden deliye dönerken, önceki gün de bir AVM’de anlamsız hareketler sergiledi. Özdemir’in, her gün görenleri şaşkına çeviren bir olayla gündeme gelmesi dikkati çekti.

MasterChef Türkiye programında yaptıkları nedeniyle daha önce canlı yayına çıkarak özür dileyen Murat, bir kez daha canlı yayında benzer ifadeler kullandı.

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan 2. Sayfa programına telefonla katılan Murat Özdemir, iş bulamadığını ve maddi zorluk yaşadığını anlattı.

“Artık insanlar benimle çalışmak istemiyor, iş bulmakta zorlanıyorum” diye konuşan Murat Özdemir, cebinde 10 TL’si kaldığını söyleyerek de şaşkınlık yarattı.

Acun Ilıcalı’nın MasterChef Türkiye’deki halleri nedeniyle Survivor’a götürmeyi düşünmediği Murat Özdemir, konuyla ilgili şu bilgileri verdi: “Bana ‘Survivor’ teklifi gelmedi ama ‘Bekle sana bir güzellik yapılacak’ denildi. Ben de biraz kendimi kaybedip terbiyesizlik yaptım.”

Acun Ilıcalı’dan bir kez daha özür dilediğini belirten Özdemir, “Kendisi gariban babasıdır. Bana kızmasını istemem, ‘Survivor’a gidecektim, herhâlde bu hareketlerden dolayı iptal oldu. Hakkımda ‘Survivor’a gidecek’ haberleri çıkınca gideceğime inandım, sonra kendimi kaybettim” ifadelerini kullandı.

Özdemir’in Ilıcalı için ‘gariban babası’ hitabında bulunması dikkatleri çekti.

“Bu görüntüler hayatımı kaydırdı, bir yarışmaya katıldım hayatım kaydı” şeklinde konuşan Özdemir, herkesten özür dilediğini bir kez daha ifade etti.