Ana sayfa Dizi Haberleri Ah be Fox TV ne yaptın? Kefaret dizisi kararı ile her şey tepe taklak oldu!

Ah be Fox TV ne yaptın? Kefaret dizisi kararı ile her şey tepe taklak oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Pazar akşamları kendi halinde giden, izleyicisini artık alıştıran ve ortalama reytinglere de ulaşarak devam edeceği sinyalini veren Kefaret dizisinde her şey tersine döndü. Diziyi perşembe akşamlarına alan Fox TV, ne kadar büyük bir hata yaptığını son iki bölümde gelen reytinglerle görüyor.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret, ekranda hikayesi ile izleyicileri kendisine bağlayan bir yapımdı. Pazar akşamları Teşkilat dizisinin başlamasına rağmen, izleyici sadakatinin yüksek olması ile dikkat çeken diziyi yakan Fox TV’nin gün değiştirme kararı oldu.

Kefaret’in 32. ve 33. bölümleri perşembe akşamları yayınlandı ve ne yazık ki reytingler pek de iç açıcı gelmemeye başladı. Dün akşam tüm kişilerde 4. sırada olsa da dizinin reytinglerinin ortalamanın altına geldiği görülüyor. AB’de günü 6. sırada bitiren dizi, ABC1’de ise 4. oldu.

Sıralamalar iyi ama bu sizi yanıltmasın. Pazar akşamları daha iyi sonuçlar alabilen dizinin kemik izleyici grubundan bir bölümünün bu gün değişikliği kararından sonra diziyi bıraktığı anlaşılıyor.

Kefaret dizisinin devam edip etmeyeceği endişesi de halen izleyicilerin üzerinde bir sıkıntı olarak duruyor. Hikaye güzel, oyunculuk performansları başarılı ama yaz ekranında dizinin uzatılması ikinci sezonun olmayacağına yönelik bir işaret olarak da algılandı.

Kefaret dizisi yaz ekranında gittiği yere kadar gitsin gibi bir hava var… Reytinglerin düşmesi de dizinin ikinci sezon umudunu bir hayli azalttı. Kefaret hayranları Fox TV’nin gün değişikliği kararının iyi olmadığı düşüncesine sahip.