Ana sayfa Sinema Mucize Doktor’un Açelya’sı Hayal Köseoğlu’nun yeni rolü herkesi şaşırtacak

Mucize Doktor’un Açelya’sı Hayal Köseoğlu’nun yeni rolü herkesi şaşırtacak

tarafından ker_def

İlk filmi “Deniz Seviyesi” ile Türkiye, ABD ve İtalya’dan ödüller alan Nisan Dağ, yazıp yönettiği ikinci uzun metraj filmi “Bir Nefes Daha”yı sinemaseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, filmin başrol kadın oyuncusu konumunda bulunuyor.

İstanbul’un çetin mahallelerinden birinde yaşayan genç bir rapçinin, müzik hayallerine koşarken bir yandan da bonzai bağımlılığıyla verdiği savaşı anlatan filmin başrollerini Oktay Çubuk ve Hayal Köseoğlu paylaşıyor. Filmde aynı zamanda Eren Çiğdem, Ushan Çakır, Müfit Kayacan, Ayris Alptekin, Görkem Kasal ve Kürşat Alnıaçık da yer alıyor.

Türk-Alman ortak yapımı olan “Bir Nefes Daha”, ABD’nin prestijli ve köklü satış şirketlerinden Magnolia Pictures International’ın bugüne kadar Türkiye’den dünya haklarının satışını aldığı ilk yapım.

13-29 Kasım 2020 tarihleri arasında Estonya’nın başkentinde düzenlenecek 24. Tallinn Black Nights Film Festivali’nin ana yarışmasına seçilen 26 film arasında yer alan “Bir Nefes Daha”, dünya prömiyerini de 21 Kasım Cumartesi günü festival kapsamında gerçekleştirecek.

Filmin hikayesi: “Bir Nefes Daha”, İstanbul’da hip-hop altkültürünün hakim olduğu, çetin mahalle Karaçınar’da yaşayan genç rapçi Fehmi’nin hikayesini anlatıyor. Fehmi, ailesinin karşı çıkmasına rağmen rap hayallerinin peşinde koşar ve bir yandan da ayağını kaydıran bonzai bağımlılığı ile savaş verir.

Uzun süredir müzik yapmayan ve bunalımda olan DJ Devin ile Fehmi’nin yolları kesiştiğinde, farklı kesimlerden gelen ikili arasında alevlenen aşk, hızla toksik bir hal alır. Yaşanan duygusal fırtınalara ve açılan tüm yaralara rağmen bu iki kayıp ruh, kendilerini bulmaya giden yolda birbirinden güç ve ilham alır.