Ana sayfa Dizi Haberleri Ahlakı öne çıkartan TRT1 dizisine övgüler üst üste geliyor!

Ahlakı öne çıkartan TRT1 dizisine övgüler üst üste geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranlarında izleyicilerin normal kabul edilebilecek bir yapımı izleyebileceklerini pek düşünen olmamıştı. Bu nedenle de entrika dolu, silahların patladığı, polislerin hiç uğramadığı, kendi çalıp kendi oynayanların pervasızlığının yaşandığı bir dizi ortamı oluştu… Ancak bu ortamın arasında güneş gibi parlayan bir TRT1 dizisi var… Gönül Dağı’ndan bahsediyoruz.

Şimdiye kadar 25 bölüm yayınlanan Gönül Dağı, hem Anadolu’nun bozkırında güçlü bir hikaye, etkileyici oyuncu kadrosu ve izleyicileri keyiflendiren bölümleri ile çok başarılı işlere imza attı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan dizi üst üste reytingleriyle de birincilikler alarak tüm özel kanallara bir ders verdi.

Demek ki, izleyiciler normal hayatı anlatan bir diziyi de böyle eğlenceli ve duygusal eklemeler yapılınca izleyebiliyormuş… Gönül Dağı dizisi aslında ekranda ahlakın, vicdanın ve temiz kalbin önemine de işaret ediyor. Birçok dizi hayranı bu noktayı sosyal medya paylaşımlarında ifade ediyor.

Bir dizi hayranı, “Onca ahlak dışı, gerçek hayat ile alakası olmayan diziden sonra Gönül Dağı, bizden biri gibi. O kadar iyi, samimi, içten geldi ki, teşekkürler Gönül Dağı diye yorum bıraktı. Birçok dizi hayranının da aslında düşüncesi aynı…

Dizinin oyuncu kadrosunun iyi seçilmesi, karakterlerin de bir bütünün parçaları gibi yapımda hiç sırıtmadan yer almaları, aşkın, ayrılığın, dürüstlüğün, birlikte yaşamanın önenin anlatıldığı bir senaryo mesajının olması çok dikkat çekici oldu.

Birçok dizide bunları bulamayan, artık entrika ve gerçek hayattan kopuk diziler izlemek istemeyenler Gönül Dağı dizisine tutundu… 25 bölümü yayınlanan dizinin 1 Mayıs akşamı 26. bölümü ekranda olacak. 22 Mayıs’taki 29. bölüm ise ilk sezonun finali olarak belirlendi.

Gönül Dağı dizisi yaz arası verdikten sonra ikinci sezonda da yoluna yine emin adımlarla devam edecek.