Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisinde ayrılık zamanı yaklaştı, nasıl dayanacak milyonlar bu ayrılığa!

Gönül Dağı dizisinde ayrılık zamanı yaklaştı, nasıl dayanacak milyonlar bu ayrılığa!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı sezon sonuna doğru giderken izleyicinin içi buruk! TRT1 ekranlarında izleyicilerle Cumartesi akşamları buluşmaya devam eden Gönül Dağı dizisinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan ikilisi çok başarılı bir iş çıkartıyor. Dizinin tüm oyuncu kadrosunun hikayenin bu kadar çok sevilmesinde katkısı var. Dizide eleştirilebilecek, fazlalık denilebilecek bir karakter de yok. Hayatın içinde ve gerçekçi bir şekilde ekrana yansıyan Gönül Dağı dizisi, bu özelliği ile zaten kalpleri kazandı.

TRT1 ekranlarında güçlü reytingleri ile yoluna devam eden Gönül Dağı, atv’nin Kardeşlerim isimli dram dizisinin gelişi ile birlikte tüm kişiler kategorisinde birinciliği rakibine kaptırdı. Tabii ki küçük yükseliş ve düşüşler birinciliğin el değiştirmesini sağlıyor… Gönül Dağı dizisi AB ve ABC1 kategorilerinde ise çok iyi oranlarla yine birincilikler alıyor.

Gönül Dağı’nda ilk sezonun sonuna da adım adım gidiliyor. Dizinin hayranlarını çok üzen bir durum bu. Zira o kadar alıştıkları ve Cumartesi akşamlarını ayırdıkları bir yapım Gönül Dağı…

Şimdilik hikaye ara verecek. 1 Mayıs Cumartesi günü 26. bölümü yayınlanacak olan dizinin sezon finali 28. bölümde gerçekleşecek. Yani ayrılık günü belli, 22 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 29. bölüm ile birlikte Gönül Dağı dizisine Eylül ayına kadar ara verilecek.

Yaz arasında dizinin hayranlarının yapımı çok özleyeceğine eminiz. Daha şimdiden sezon finali stresine kapılan izleyiciler var ve yaz arasının nasıl geçeceğini bilemediklerini belirtiyorlar.

Gönül Dağı dizisinin 26.yeni bölümünden 2. fragman da yayınlandı. Aşağıda yeni görüntüleri bulabilirsiniz. Yine içinizi ısıtacak sahnelerle dolu bir bölüm geliyor.