Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisiyle ilgili müjdeyi Burak Özçivit verdi!

Kuruluş Osman dizisiyle ilgili müjdeyi Burak Özçivit verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Kuruluş Osman, güçlü prodüksiyonu ve etkileyici oyunculuk performansları ile göz dolduran bir yapım konumunda… Çok iyi reytingler de alan ve son dönemin en özel yapımlarından birisi olmayı hak eden dizi için yüksek bütçeler harcandığı da biliniyor.

Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisinin ikinci sezonu devam ediyor ama birçok hayran da ne zaman sezon finali yapılacağını merak ediyor. Başrol oyuncusu Burak Özçivit, havanın güzel olmasını fırsat bilerek eşi Fahriye Evcen ile birlikte sokağa çıktı. İkilinin Nişantaşı gezisinde kameralara yakalanması dikkat çekti.

Ünlü çift magazincileri de kırmadan yürürken sorulara yanıtlar verdi. Dizinin çekimlerine devam ettiklerini belirten Burak Özçivit, bir de müjde vermiş oldu.

Tatil planları sorulunca Burak Özçivit, “Bizim dizi uzun sürecek zaten. O yüzden o bittikten sonra karar veririz. Yazın hepsinde çalışmayacağız ama büyük bir kısmında devam edecek diye biliyorum. Tabii süreç de her zaman değişebiliyor. Şimdilik böyle” açıklamasında bulundu.

Kuruluş Osman dizisinin hayranları da yaz aylarının bir bölümünde yapımın devam edecek olmasından dolayı mutlu olacaktır.

Herkesin olduğu gibi tatil için gitmek istedikleri çok yer olduğunu belirten Burak Özçivit, ne kadarını gerçekleştirebileceklerini de bilmediğini söyledi.