Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ahmet Kural ile Murat Cemcir’den maganda kurbanına ziyaret

Ahmet Kural ile Murat Cemcir’den maganda kurbanına ziyaret

tarafından ker_def

Maganda kurbanına ziyaret
Ahmet Kural ve Murat Cemcir, geçtiğimiz yıl bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla felç olan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş’u ziyaret etti

‘Çalgı Çengi İkimiz’ filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Gazi Mahallesi’nde 2 Ağustos 2015 tarihinde arkadaşlarıyla yolda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla omuriliği zedelenerek felç olan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş’u ziyaret etti. İkili, Çavuş’a moral vermeye çalışırken yakında ‘Kardeş Payı’ dizisinin oyuncularıyla tekrar geleceklerini söyledi. Çocuklarını yaşatabilmek için mücadele ederken işsiz kalan anne Zeynep ve yıllık 190 bin TL tutan fizik tedavi giderlerini karşılayamaz hale gelen baba Bülent’le görüşen oyuncular, önümüzdeki hafta ameliyata girecek Çavuş’un sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Tekrar ziyaret sözü

Beşiktaş taraftarı olan Çavuş, ikilinin imzaladıkları BJK formasıyla kendisini ziyarete geldiğini görünce şoke oldu. Liseli gençle sohbet eden Kural ve Cemcir, Çavuş’a ameliyattan sonra başrolünü oynadıkları ‘Kardeş Payı’ dizisinin oyuncularıyla ziyarete geleceklerine dair söz verdi. Oyuncular, sağlık durumunun biraz daha düzelmesi halinde Çavuş’u film setinde konuk etmek istediklerini de söyledi.