Ana sayfa Dizi Haberleri Ahu Türkpençe’den hayranlarına iki büyük dizi sürprizi!

Ahu Türkpençe’den hayranlarına iki büyük dizi sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahu Türkpençe’yi özleyen hayranlarına iki önemli sürpriz var… Oyuncu iki farklı proje ile yakında hayranlarının karşısına çıkacak…

Ahu Türkpençe’yi dizi hayranları en son yeniden çekilen Behzat Ç’de izlemişti. Defne karakterini canlandıran oyuncu 6 bölüm yapımda yer aldı ama takipçilerini de çok memnun etti.

2018 yılında Börü isimli 6 bölümlük dizide Asena Tümer olarak izlediğimiz oyuncu, keşkin nişancı bir asker olarak herkesi şaşırtmıştı. Toplumsal ve siyasi mesajları da olan Börü filminin yenisi çekiliyor. Börü 2039 isimli yapım 28 Aralık Salı günü Blu TV’de yayınlanacak.

Dizi hayranları Börü 2039 dizisinde Asena karakterini yine karşılarında bulacak. Ahu Türkpençe’nin de ekip ile birlikte yer aldığı ortaya çıktı.

Ahu Türkpençe'den hayranlarına iki büyük dizi sürprizi! 7

Oyuncu ayrıca TRT için çekimleri yapılan Mevlana dizisinde de başrolde bulunuyor.

Konya’da hazırlanan özel platoda çekilen Mevlana dizisinde birçok ünlü isim bir araya geldi. Kaan Yıldırım,İlker Aksum, Ushan Çakır, Levent Can, Devrim Özkan, Burç Kümbetlioğlu, Mert Turak, Erdal Yıldız, Yusuf Çim gibi oyuncular yine Mevlana projesinde yer alıyor.

50 dönümlük platoda 13. yüzyılın ortamı oluşturuldu. Selçuklu mimarisine benzer yapılar kuruldu.

Ahu Türkpençe önce bu ay içinde Börü 2039 ve 2022 yılında yayınlanması beklenen Mevlana projesiyle de hayranlarını yine etkileyecektir.