Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı’nın Taner’i Berk Atan duruşu ile kendini belli ediyor!

Gönül Dağı’nın Taner’i Berk Atan duruşu ile kendini belli ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı isimli dizide başrolde yer alan Berk Atan, ne kadar mütevazi ve akıllı birisi olduğunu her röportajında ortaya koyuyor. Oyuncu 1991 yılında dünyaya geldi ve 30 yaşında… 2012 yılında Best Model Of Turkey yarışmasını birincilikle bitirerek dikkat çeken Berk Atan, sonrasında dizilerin vazgeçilmez isimlerinden birisi oldu.

2013 yılında ilk dizi deneyimini yaşayan oyuncu, sonrasında ise üst üste başarılı projeleriyle dikkatleri çekti. Son dönemin en çok beğenilen ve müthiş reytingler alan dizisi Gönül Dağı’nın başrolünde de genç oyuncu yer alıyor.

Sosyal medyada her hafta gündem olan Gönül Dağı dizisi ile yıldızını parlatan Berk Atan, milyonlarca hayranının övgüleri karşısında kendi kişiliğinden ödün vermeyen tavrıyla da çok dikkat çekiyor.

Selin Yağcıoğlu ile ilişkisi hakkında magazin gündeminde yer alan ayrılık haberleri sorulunca oyuncunun sözleri ve tavrı bir hayli anlamlıydı.

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan duruşu ile kendini belli ediyor! 7

Her ilişkide kısa süreli ayrılmaların, barışmaların normal ve olağan bir durum olduğunun altını çizen Berk Atan, aslında magazincilerin atladığı bu konuyu güzel bir şekilde ifade etti.

Oyuncu, “Bazı anlarda inişli, çıkışlı durumlar, küsebilirsin, fikirlerin uyuşmayabilir. Birbirine saygını kaybetmeden, ortak noktadan buluşabilmek önemli. Bizim ilişkimizde de küslükler, ayrılıklar, barışmalar oluyor” diyerek ayrılık konusunun öne çıkartılmasının anlamsızlığını dile getirdi.

Selin Yağcıoğlu ile çok iyi ve güzel giden bir ilişkisi olduğunu anlatan Berk atan, bu tür haberlerin yapılması konusunda da kendi çizgisini bozmadan bir yanıt verdi.

Kendisi hakkında çıkan haberleri görünce tebessüm ettiğini belirten oyuncu, “Her şey ile alakalı haber çıkabiliyor. Bu bizim yaptığımız meslek ile alakalı bir durum. Bazılarına gülüyoruz, tebessüm ediyoruz” diyerek konuyu toparladı.

Berk Atan’ın hem mütevazi hali hem olaylara yaklaşım tarzı hem de bu kadar çok gündemde olmasına rağmen sergilediği anlayışlı tutum, aklını kullandığının da bir göstergesi.

Berk Atan birçok ünlü ismin büyük tecrübeler ile kazandığı bu duruşu henüz 30 yaşındayken kazanmış.