Ana sayfa Dizi Fragmanları Aile dizisi 4. bölümde Hülya Soykan’ın çok kritik kararı!

Aile dizisi 4. bölümde Hülya Soykan’ın çok kritik kararı!

tarafından ker_def

Show TV’de bu akşam 4.bölümüyle izleyiciyle buluşacak Ay Yapım’ın dizisi ‘Aile’den yeni ön izleme sahnesi yayınlandı. Gerilim ve heyecanı yüksek bölümden yayınlanan sahnede Cihan, annesinden kritik bir karar vermesini istiyor.

Bu akşam 4.bölümüyle Show TV’de ekranlara gelecek ‘Aile’den yeni bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Birçok soru işaretinin cevap bulacağı bölüm heyecanla beklenirken, yayınlanan ön izleme sahnesinde Cihan annesi Hülya’dan kritik bir karar vermesini istiyor.

“Hülya, Cihan’ı öne sürdüğü planı doğrultusunda bir hamle yapacak mı?” sorusu bölüme dair merakı artırıyor. Dizinin 4. yeni bölümünü izleyiciler büyük bir heyecanla bekliyor.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerde yer alıyor.

‘Aile’ dizisinde ayrıca; Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi etkili isimler de bulunuyor.

‘Aile’ yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!