Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisi 6. yeni bölümde Hülya ile Devin savaşı başlıyor!

Aile dizisi 6. yeni bölümde Hülya ile Devin savaşı başlıyor!

tarafından ker_def

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’ dizisinin ilk 5 bölümü geride kaldı. Etkileyi bir hikaye, güçlü oyunculuklar, yan karakterlerin derin sırlarıyla örülü bir senaryo ile Aile dizisinin reytinglerde çift haneli rakamlara göz kırptığını görmekteyiz.

Dizinin ilk 5 bölümü çok başarılı şekilde geçti. Altıncı yeni bölümden itibaren de yepyeni bir dönemin başlangıcını göreceksiniz. Soykan ailesi içinde artık Hülya ile Devin savaşının başladığına şahitlik edeceksiniz.

Bölümün hemen ardından yayınlanan 6. bölüm tanıtımı ise heyecanın hız kesmeyeceği temposu yüksek bir bölümün sinyallerini verdi. Devin’in Aslan’a babası öldüğünde ağlayıp ağlamadığını sorduğu tanıtımda Aslan’ın yanıtı şaşırtıyor.

Çitflik evinde Hülya ve Devin arasında güç savaşı başlıyor. Hülya’nın emirlerine uymayacağını belirten Devin’in rest çekmesi gerilimi giderek yükseltiyor.

Devin’in kliniğini dağıtan Cihan’ın “Ben bozuktum, sen beni daha fazla bozdun” sözleri dikkat çekerken, Aslan’ın üzerinde kan lekeleri olan bir mektubu ağlayarak eline aldığı anlar ise bölüme dair merakı artırıyor.