Ana sayfa Dizi Analiz Aile dizisi hem reytinglerde hem sosyal medyada hedefi tutturdu!

Aile dizisi hem reytinglerde hem sosyal medyada hedefi tutturdu!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’ ekrana damgasını vurmaya devam ediyor. Dün akşam üçüncü bölümüyle ekrana gelen dizi bu hafta da zirvede yerini aldı. AB ve ABC1 20+ kategorilerinde adını zirveye yazdıran ‘Aile’, sosyal medyanın gündemine oturdu. Temponun giderek yükseldiği bölüm gece boyunca övgü dolu yorumlar alırken, oyunculuklar izleyicileri hayran bıraktı.

Yayınlandığı günden bu yana çok konuşulan ve Salı akşamları zirveye adını yazdıran ‘Aile’, dün akşam ekrana gelen üçüncü bölümüyle ABC1 20+ ve AB kategorilerinde birinciliğin sahibi oldu. Dizi tüm kişiler kategorisinde ise günü üçüncü tamamladı. Sosyal medyada da diziye yönelik ilginin artarak sürdüğü görülüyor.

Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekrana damgasını vuran ‘Aile’, üçüncü bölümüyle de sosyal medyayı kasıp kavurdu. Dün gece trend listesinden düşmeyen dizi #Aile etiketi ile Twitter Türkiye’de yaklaşık 4 saat TT listesinde yer aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya ile karakterlerinin isimleri de uzun saatler trend listelerinden inmedi. Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’de Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Aile dizisi hem reytinglerde hem sosyal medyada hedefi tutturdu! 9

HÜLYA VE DEVİN ARASINDAKİ SAVAŞ SERTLEŞİYOR

Aslan’a olan aşkının arkasında duran Devin, ipleri eline alarak Aslan’a evlenme teklif etti. Aslan ise Devin’in acele etmesini istemedi ve bu karardan emin olmasını bekleyeceğini söyledi. Seher’in gece vakti evden kaybolmasıyla beraber Soykan ailesi büyük bir paniğe kapıldı. Arama çalışmalarının yıldızı, Seher’in hayatını kurtaran Devin oldu. Hülya ve Devin’in arasındaki soğuk savaş giderek sertleşirken, Devin beklenmedik bir anda Aslan’a evlenme teklif ettiğini Soykanlar’a duyurdu.

CİHAN SOYKAN, DEVİN’İN KARŞISINDA!

Cihan Soykan sahte bir isim kullanarak Devin’in kliniğine terapiye gitti ancak Devin, onun kim olduğunu kısa bir sürede anlayarak Cihan’ı klinikten kovdu. Bu konuda tembihlenmiş olmasına rağmen Devin’in, Cihan’ın ziyaretini Aslan’a haber vermemesi dikkat çekti.

ASLAN’IN OLAYLI GECESİ

Birbirlerini daha yakından tanımaları gerektiğini düşünen Devin, Aslan’ı en yakın arkadaşlarıyla tanıştırdı. Aslan, Devin ve arkadaşları gece kulübüne gitti. Migren ağrısı çeken Aslan, Devin’i kıramadığı için bu geceye katılsa da orada yaşananlar işleri bambaşka noktaya taşıdı. Gittikleri gece kulübünde Tolga ve sevgilisiyle karşılaşan Aslan, ona saldırdı. Bu durumdan korkan arkadaşları Devin’i uzaklaştırmaya çalışsa da Devin, Aslan’ın evine döndü. Aslan’ı kötü bir halde bulan Devin, yanında kalarak ona destek oldu.

Aile dizisi hem reytinglerde hem sosyal medyada hedefi tutturdu! 10

DEVİN VE ASLAN İLİŞKİLERİNDEKİ BÜYÜK SINAVI GEÇEBİLECEK Mİ?

Belgesel projesi için Ati’nin İbo’yla anlaştığını öğrenen Aslan, ikilinin ortaklığını bozmak için harekete geçerken bu durum bir savaşın fitilini ateşledi. Aslan, Ati’nin İbrahim Soykan hakkında söylediği aşağılayıcı cümleleri ses kaydına alarak amcasına gönderdi. Aslan tüm işlerini yoluna koymaya başlarken Hülya’nın Devin için hazırlattığı evlilik sözleşmesini öğrendi. Annesinin ne yapmaya çalıştığını anlayan Aslan, kendisi için yeniden bir sözleşme hazırlattı. Cihan, bir kez daha Devin’in karşısına çıktı.

Kliniğe gizlice girerek Devin’e çiçek getiren Cihan, yaşadıklarını anlatmak istediğini söyleyerek Devin’den yardım istedi. Cihan’ın hali Devin’i kararsız bıraktı. Bölümün finalinde Devin, Aslan’ın hazırlattığı evlilik sözleşmesini buldu. Aslan, Devin’i korumak amacıyla bir evlilik sözleşmesi hazırlatsa da yazdırdığı maddeler, Devin ile Aslan arasında büyük bir krize yol açtı. Peki Devin ve Aslan ilişkilerindeki bu büyük sınavı geçebilecek mi?

Aile dizisi hem reytinglerde hem sosyal medyada hedefi tutturdu! 11

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gece boyu övgüleri toplayan dizinin sonunda yayınlanan yeni bölüm tanıtımı hikayenin seyrine dair merakı artırdı. Evlilik sözleşmesini gören Devin’in öfkesine hakim olmakta zorlandığı tanıtımda Aslan ve Devin arasındaki gerilim tırmanıyor.

Aslan’ın “O Cihan Efendi Devin’in yakınında yöresinde dolaşamaz” sözleri dikkat çekerken Cihan yeniden Devin’in ofisine gidiyor.

Devin’in Cihan’a söylediği ‘Annen seni sevsin diye ölmeye bile razısın sen’ cümlesi tanıtıma damga vururken, Devin’in ofisine gelen Aslan’ın Cihan’la karşılaşıp karşılaşmayacağı yeni bölüme dair merakı yükseltiyor.

‘Aile’ yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de Show TV’de!