Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisi rüştünü asıl şimdi ispat etti, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya etkisi rakamlara yansıdı!

Aile dizisi rüştünü asıl şimdi ispat etti, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya etkisi rakamlara yansıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile isimli yeni Show TV dizisinin ekranda sergilediği başarılı reyting performansı göz kamaştırmaya devam ediyor. 3 haftası geride kalan dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya hayranlarının büyük ilgisinin devam ettiği gözüküyor.

İlk bölümü ile hem AB hem de ABC1 gruplarında sezonun en iyi çıkışına imzasını atan ve 8’li reytingleri elde eden Aile dizisi, ikinci ve üçüncü bölümlerde de yine bu iki kategoride çok benzer sonuçlar elde ederek birinciliği kimseye bırakmadı.

Tüm kişiler kategorisinde ise biraz daha düşük reytingler alsa da ortalamanın üzerinde kalan bir sonuç görüyoruz. 5’li oranlarda ilerleyen tüm kişiler reyting performansı da birçok dizi projesine göre gayet başarılı gözüküyor. Aile dizisi 3. bölümü ile tüm kişilerde günü üçüncü ve AB ile ABC1 gruplarında ise birinci olarak tamamladı.

Aile dizisi rüştünü asıl şimdi ispat etti, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya etkisi rakamlara yansıdı! 7

Aile dizisi için ilk 3 bölümde de tüm izleyici gruplarında benzer sonuçlar almak, hikayenin başarılı olduğu, dizinin tuttuğu gerçeğinin ispatlanması anlamına de geliyor. Şayet dizinin reytinglerinde ciddi bir düşüş yaşansaydı bu durumda işler değişecekti. Ancak 3 haftalık görünen tablo gösteriyor ki, Hakan Bonomo’nun özgün senaryosuna yönelik ilgi hiç azalmadı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin doğal bir oyunculuk sergilemesi, sanki kamera karşısında değil de günlük hayatta konuşuyorlarmış gibi bir hava yaymaları bu başarının en önemli nedenlerinden birisi olarak gösteriliyor.

Tabii ki dizide yer alan Nur Sürer, Nejat İşler, Canan Ergüder gibi önemli isimlerin varlığının da hikayenin gücünü sergilemesi bakımından çok önemli olduğunu bir kez daha ifade edelim.

Aile dizisi bu görüntüsü ile gösteriyor ki, eğer sağlam temeli olan ve iyi oyunculardan kurulu bir hikaye olur ise, bu hikayeyi izleyiciler klişe olarak nitelendirmiş olsa da ekran başına geçmek için mutlaka sebepler bulanabiliyor.

İşte Aile dizi projesi bu durumu bir kez daha gözler önüne sererek önemli bir başarıya imza atmış oldu.