Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinde Aslan ve Devin’den rol çalabilecek yeni bir dizi çifti oluşuyor!

Aile dizisinde Aslan ve Devin’den rol çalabilecek yeni bir dizi çifti oluşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Aile dizisi, milyonlarca izleyicinin ilgisini çekmeyi başardı. AB ve ABC1 gruplarında dizinin birincilikler elde etmesi ve 3 haftadır da 8’li oranlarda seyreden reytingler çok başarılı bir çıkış olarak değerlendiriliyor.

Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin güçlü uyumu ve yüksek enerjisi tartışılmaz. Zaten diziyi yükselten de bu iki ünlü ismin sanki konuşuyormuş gibi sahnelerde yer almaları, yani gerçekçi bir görüntü ortaya koymaları oldu.

Aslan ve Devin karakterlerinin düğünü ile birlikte olayların çok farklı bir boyuta gitmesi de bekleniyor. Bu nedenle 28 Mart Salı akşamı yayınlanacak olan dizinin 4. yeni bölümü bambaşka olaylara sahne olacak. Ancak hikayede birçok izleyicinin ilgisini çeken bir çift daha oluşma aşamasında…

Aile dizisinde Aslan ve Devin'den rol çalabilecek yeni bir dizi çifti oluşuyor! 8

Umutcan Ütebay’ın canlandırdığı ve Aslan karakterinin yardımcılarından Ekrem yani Eko karakteri bir anda öne çıkacak gibi gözüküyor. Ütebay rolü o kadar güzel içselleştirmiş ve farklı şivesi ve hareketleri ile o kadar başka bir karakter sergiliyor ki, izleyiciler onun hikayesini çok merak ediyor.

Aslan’ın bazen tokat atıp itelediği, ama bazen de hayalindeki aracı ona alarak gönlünü çeldiği birisi Ekrem… Umutcan Ütebay, Aile dizisi ile birlikte herkesin dikkatini çekmeye başladı.

Sosyal medyadaki yorumlarda Ekrem karakterinin diziye büyük renk kattığına yönelik mesajlar artmaya başladı. Bir de Yağmur ile Ekrem sahnesi var ki, birçok kişi 3. bölümde yayınlanan o anları çok sevdi.

Yüsra Geyik’in 15 yıl boyunca Arka Sokaklar dizisinde bir polis karakterinin kızı olarak yer alması ve gazeteci kimliği ile hikayede bulunması milyonlarca kişinin aklına yazdığı bir durumdu.

Ancak oyuncu, 2 sezon önce bu diziden ayrıldı ve Camdaki Kız ile dikkat çektikten sonra şimdi de Aile dizisiyle kariyerinde yeni deneyim fırsatı yaşıyor.

Yağmur karakteri, Devin’in uyuşturucu bağımlısı ve sorunlu kız kardeşi olarak hikayede yer alıyor. Yani Serenay Sarıkaya ile Yüsra Geyik sahneleri de dizinin önemli anlarından birisini oluşturuyor.

Yağmur ile Ekrem arasında başlayacak olan bir yakınlaşmanın ilk işaretleri 3. bölümde verilmişti. Dördüncü bölümde bu durumun daha netleşmesini bekliyoruz.

Aile dizisinde Aslan ve Devin'den rol çalabilecek yeni bir dizi çifti oluşuyor! 9

Ekrem ve Yağmur karakterlerinin hikayede yaşanacak bir aşka doğru savrulmalarının çok ilginç olacağını düşünen birçok izleyici var.

Tabii ki birçok izleyici, “Eko’ya yazık, bu kızın hareketleri normal değil, üzer bu çocuğu” şeklinde yorumlar yapılıyor.

Yağmur ile Ekrem karakterlerinin dizinin öne çıkan yeni çifti olma hali sosyal medyada da büyük etkileşim alacaktır.