Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinde reytingler arttı, işler yoluna girmeye başladı!

Aile dizisinde reytingler arttı, işler yoluna girmeye başladı!

tarafından ker_def

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı Aile dizisinin yeni sezon başlangıcı beklenen reytingler ile gerçekleşmemişti. Geçtiğimiz salı akşamı yayınlanan 15. bölümde ise reytinglerde yükseliş yaşanması önemli bir gelişme olarak dikkatlerden kaçmadı.

Levent Ülgen, Emel Göksu, Nur Sürer, Nejat İşler, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen gibi önemli isimlerden oluşan bir kadrosu bulunan Aile dizisinde işler yoluna giriyor.

Tüm izleyici kategorilerinde de ikinci sezonun ikinci bölümünde yükseliş yaşadı. AB grubunda çok ciddi bir sıçrama yaşanırken, ABC1 grubunda da yine ortalamanın çok üzerinde oranlar elde edildi. Tüm kişiler kategorisinde de reyting artışı gerçekleşti ama bu kategoride hala düşük rakamlar görmekteyiz.

Aile dizisinin ikinci sezonunda da yine çok başarılı ve güçlü bir hikaye ile reytinglerde iyi sonuçlar alması kimseyi şaşırtmayacaktır. Asıl şaşırtan gelişme dizinin birinciliğe henüz ulaşamamış olması. Salı akşamları rekabetti Yabani dizisi ile mücadele halinde olan Aile projesinin ilerleyen haftalarda reytinglerini biraz daha artırması bekleniyor.

Peki dizinin 16. yeni bölümünde neler yaşanacak? 17 Ekim Salı akşamı izleyicilerle buluşacak olan yeni bölüm ile ilgili bazı detaylar ortaya çıktı.

Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Devin, “Artık bu evde ben demek Leyla demek!” diye herkese meydan okurken, Leyla’nın cezaevinde zor anlar yaşadığı görülüyor.

Kaya ve Zeyno yaşanan olaylardan dolayı okulda diğer çocuklarla tartışırken, Devin’in Leyla’yı ve çocukları savunmak için yaptıkları dikkat çekiyor. Aslan’ın Devin’e sözleri ikili arasında yaşanacaklara dair merakı ve heyecanı giderek artırıyor.

Aile yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de.