Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev karakteri Müjde Uzman için bir dönüm noktası oldu!

Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev karakteri Müjde Uzman için bir dönüm noktası oldu!

tarafından ker_def

Cuma akşamları izleyicilerle Show TV ekranında buluşmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisinde ikinci sezon devam ediyor. Dizinin ekibi de yoğun bir şekilde sette çalışmalarını sürdürüyor. İlk sezonda çok başarılı işlere imza atan dizinin, ikinci sezonda da hikaye gücünü koruması reytinglerde çok iyi sonuçlar elde etmesini sağladı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Müjde Uzman, başarılı performansı ile de hayranlarından takdir görüyor. Oyuncunun rolüne yönelik olarak arkadaşlarının da ilgisi var. Bazı kadın oyuncular hikayede kendi karakterleri dışında bir rol olsaydı Alev’i canlandırmak isteyeceklerini daha önce ifade etmişti.

Müjde Uzman da böyle etkili bir rolle yeniden setlerde yer almaktan çok memnun. Oyuncu, “Meslekte 20. senem ama kendimin gerçekten bir karakter yarattığını bu kadar hissettiğim ilk rolüm” açıklaması ile dikkatleri çekti.

Bloomberg HT’de Ali Sunal’un sunduğu programın ilk bölümünde; Show TV’nin bir fenomen haline gelen reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin başarılı oyuncuları Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu ve Müjde Uzman yer aldı.

Settar Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti’nin sırrını şu sözlerle ifade etti; “En başta senaryo, ikincisi en az o kadar önemli olan cast ve reji. Hepsi bir arada. Yapım, senaryo, cast, reji son derece uyumlu. Benim meslek hayatımda ilk defa yaşadığım bir şey… Senaryo yerli yerinde, mantığa yakın, gündelik hayatın içinden.”

Sibel Taşçıoğlu ise, “Çok gerçek bir yerden anlatıyoruz hikayeyi, insanlar da ‘Ben bunun aynısını yaşıyorum” diyorlar” sözleriyle dizinin başarı sırrından söz etti.