Ana sayfa Sosyal Medya Aile dizisinin başrolleri Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ kendilerini yardım faaliyetine adadı!

Aile dizisinin başrolleri Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ kendilerini yardım faaliyetine adadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşması için bir süredir ön hazırlıkları yapılan Aile dizisi için çekimlere yeni başlanmıştı. Ancak tam da bu süreçte 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ı ve çevresindeki illeri sarsan iki büyük deprem felaketi yaşandı.

14 Milyon kişiyi etkileyen ve toplam 10 ilde hasara yol açan, birçok insanın ölümüne ve yaralanmasına neden olan depremin yakıcı sonuçları tüm toplumu harekete geçirdi. Dizi oyuncuları da kendi çaplarında çeşitli yardım faaliyetleri yapıyor. Bu isimler arasında Aile dizisinin iki başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ da bulunuyor.

Aile dizisinin başrolleri Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ kendilerini yardım faaliyetine adadı! 8

Kıvanç Tatlıtuğ, depremin hemen ardından sanatçı Haluk Levent ile irtibata geçerek Ahbap Derneği’nin toplanan yardım paralarının kullanımı konusunda çeşitli malzemelerin satın alınması noktasında görüşmelere katıldı ve yetkililer ile köprü kurarak, temin edilen malzemelerin ulaştırılması için Ahbap ekibi ile birlikte harekete geçti.

8 yıldır televizyon ekranından uzakta olan Serenay Sarıkaya’nın yeni bir diziyle ekrana dönecek olması hayranlarını çok heyecanlandırmıştı ama yaşanan bu deprem felaketi ile birlikte planlar da alt üst olmuş durumda. Oyuncu ise bu süreçte depremzedelere yardım için İstanbul’da bulunan bir yardım merkezinde gönüllülerle birlikte çalışmalar yapıyor.

Aile dizisinin başrolleri Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ kendilerini yardım faaliyetine adadı! 9

Yenikapı’da kurulan etkinlik alanında depremden etkilenen bölgelere gönderilmek üzere yapılan hazırlıklara katıldı.

Depremden hemen sonra açıklama paylaşmadığı için eleştirilen oyuncu, 2 gün sonra yaptığı açıklamada çaresizlik içinde olduğunu ve söylenecek bir söz olmadığını ifade etti.

Her şeyin anlamını yitirdiğini belirten Serenay Sarıkaya, duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Acı ve çaresizlik büyük olunca, öfke de bir o kadar büyük oluyor. Anlıyorum… Ben de böyle hissediyorum… Hepimiz çok üzgün, yorgun ve öfkeliyiz. İnsan elinden bir şey gelmeyince nereye saldıracağını şaşırıyor. Tam da şu an her zamankinden daha çok birlik olma zamanı…”