Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü’nü hayranlarıyla buluşturacak Kaderimin Oyunu’nu bekleyenlere güzel haber!

Akın Akınözü’nü hayranlarıyla buluşturacak Kaderimin Oyunu’nu bekleyenlere güzel haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak’ı başrollerde bir araya getiren Kaderimin Oyunu dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Özellikle bir süredir ekrandan uzakta olan Akın Akınözü hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği dizinin bu akşam ilk tanıtımı yayınlanacak.

ATV’de yayınlanan ve başrolünü Ebru Şahin’le paylaştığı Hercai dizisiyle hayran kitlesini yurt dışına ulaştıran Akın Akınözü, dizi bittikten sonra sessizliğe bürünmüştü. Bir süre herhangi bir projede yer almayan yakışıklı oyuncunun adı en sonunda Kaderimin Oyunu dizisiyle ortaya çıkmıştı.

Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın da başrollerini paylaştığı Kaderimin Oyunu dizisi özellikle Akın Akınözü hayranları tarafından dört gözle bekleniyor. NGM Medya tarafından çekilen dizi bir süre önce sete çıktı ilk bölümlerin hazırlıkları sürüyor.

Akın Akınözü'nü hayranlarıyla buluşturacak Kaderimin Oyunu'nu bekleyenlere güzel haber! 7

Çok yakında Star TV’de izleyiciyle buluşacak dizinin ilk tanıtımı bu akşam yayınlanacak. Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği dizide ayrıca Meriç Aral, Kaan Çakır ve Esra Dermancıoğlu gibi çok sevilen isimler var.

Kaderimin Oyunu dizisinin konusu şöyle olacak: Üvey annesi tarafından büyütülen Asiye, zorlu geçen çocukluk döneminden sonra 17 yaşına gelince evden kaçma kararı alır. Cemal ile tanışan Asiye, onunla evlenir. Çiftin Nergis ve Umut isimi iki çocuğu dünyaya gelir ama geçim sıkıntısı yaşanır ve bu evliliğe gölge düşer.

Cemal hem eşini hem de iki çocuğunu daha iyi bir yaşam için bırakıp gider. Helin isimli varlıklı kadın Cemal’in aklını çeler ve onu ailesinden koparınca da Asiye, iki çocuğu ile yaşam mücadelesine başlar. Asiye, bu yaşam mücadelesi sırasında Mahir ile karşılaşır ve tüm kaderi bir anda değişir.