Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’dan sonra Alina Boz, yeni projesinde çok hoş mesajlar verecek!

Maraşlı’dan sonra Alina Boz, yeni projesinde çok hoş mesajlar verecek!

tarafından ker_def

Gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek yazılan senaryosu, usta oyuncu kadrosuyla sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak “Bandırma Füze Kulübü”nün basın toplantısında Alina Boz açıklamalarıyla dikkat çekti.

10 Kasım’da Mudanya’da filmin çekimlerine başlanacak. En son Maraşlı isimli atv dizisinde izlediğimiz Alina Boz da yeni bir karakter ile sette yerini alacak. Önümüzdeki yıl yayınlanacak olan film için heyecanlı olan Alina Boz, Leyla isimli karaktere hayat verecek.

Deniz Can Aktaş ile başrolü paylaşan Alina Boz, Umut karakterinin en büyük destekçisi olan Leyla ile dikkatleri çekecek. Oyuncu yeni rolü için bir hayli heyecanlı ve çok önemli mesajlar vereceği için de mutlu.

Maraşlı'dan sonra Alina Boz, yeni projesinde çok hoş mesajlar verecek! 8

“Bandırma Füze Kulübü” filminde uzay bilimiyle ilgili hayallerini gerçekleştirmeye çabalayan Umut, Leyla’dan bulacağı destek ile yoluna daha kararlı devam edecek.

Alina Boz, projede yer almaktan memnun ve şunları söyledi: “Sevdiğim insanlara her zaman yardımcı olmayı çok severim. Leyla da arkadaşı Umut’a yardımcı oluyor ve engellere rağmen bundan vazgeçmiyor. Ben de havacılık lisesi mezunuyum. Biz de okuldayken uçak maketi çalışmaları yapardık. Bugün okullarda füze maketleri de yapılıyor. Gençlerimizin bu filmi çok seveceklerini ve güzel mesajlar alacaklarını umuyorum…”

Maraşlı'dan sonra Alina Boz, yeni projesinde çok hoş mesajlar verecek! 9

Alina Boz, yeni projesindeki rolüyle sevenlerine hoş mesajlar vereceği için de çok memnun.

Basın toplantısında filmin çıkış hikayesini de aktaran yapımcı Mustafa Uslu, 2017 yılında Amerika’daki bir ödül töreni sırasında “Bandırma Füze Kulübü”nü hikayesi ile tanışarak çekmeye karar verdiğini söyledi.

Filmin çekimleri Mudanya’da yapılacak ve çekimlere de 10 Kasım’da başlanacak.