Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisi finale giden Şükrü Özyıldız’ın yeni projesi belli oldu! Partneri çok şaşırtacak!

Akıncı dizisi finale giden Şükrü Özyıldız’ın yeni projesi belli oldu! Partneri çok şaşırtacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisinin final yapacağı bir süre önce öğrenilmişti. Cuma akşamları ekrana gelen dizinin reytingleri bekleneni vermiyor. Kanal da diziyi bitirme kararı aldı. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin başrolünde oynadıkları dizi, farklı konsepti ile dikkat çekmişti.

Fakat dizinin beklenen ilgiyi görmemesi üzerine 20. bölümde final kararı verildi. Bu hafta 17. bölümü yayınlanacak olan dizide, yerli bir kahramanı oynayan Şükrü Özyıldız’ın da yeni projesi ortaya çıktı.

Şükrü Özyıldız’ın dizinin finalinden sonra Haziran ayında çekimlerine başlanması planlanan romantik komedi tarzındaki Aşk Taktikleri isimli dizide oynayacağı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre Şükrü Özyıldız’ın oynayacağı sinema filmi Netflix’te gösterilecek.

Partneri ise genç kuşağın başarılı ve dikkat çeken isimlerinden birisi olan Demet Özdemir. TV8’deki Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide oynayan Özdemir ile Özyıldız, sürpriz projenin partnerleri oldular!

Akıncı dizisi finale giden Şükrü Özyıldız'ın yeni projesi belli oldu! Partneri çok şaşırtacak! 7

Filmin yönetmenliğini, şu anda Sefirin Kızı dizisini de yöneten Emre Kabakuşak yapacak. O3 Medya imzalı Aşk Taktikleri filminin senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu yazıyor.