Ana sayfa Dizi Haberleri Mehdi gitti, dizi bitti! Doğduğun Ev Kaderindir’den kötü haber!

Mehdi gitti, dizi bitti! Doğduğun Ev Kaderindir’den kötü haber!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir, 2019 Aralık ayında ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Dizi, Mart ayında Covid 19 salgını nedeniyle yaşanan karantin sürecinde ara vermişti. Daha sonra Haziran ayında sezon finali çekiminin ardından da Eylül ayına kadar bir ara daha verilmişti.

Demet Özdemir’in, Erkenci Kuş dizisindeki başarısının ardından bu kez dram dizisinde oynamayı istediği biliniyordu. Oyuncu, İbrahim Çelikkol ile başrolünü paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile yeniden gündeme geldi.

Bir süre önce dizide Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol ayrılığının ardından diziye ilgi de azaldı. Mehdi karakterinin sezon başından beri hiç beklenmedik tavırlar sergilemesi izleyenleri hem şaşırtmış hem de kızdırmıştı.

Sonradan diziye dahil olan Engin Öztürk, Çelikkol’un gidişiyle birlikte başrolde yer almaya başladı. Fakat dizi ile ilgili bir süredir reytingler nedeniyle final yapabileceği ihtimalleri ortada dolaşıyordu.

Sonunda kanalın diziyle ilgili kararı ortaya çıktı! Gazeteci Birsen Altuntaş, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Mayıs ayının ortasında final yapmasının planlandığını tv100’deki haberinde duyurdu.

Demet Özdemir, dizisi biter bitmez Haziran ayında bir sinema filminde oynayacak. Netfilix için çekilecek olan Aşk Taktikleri isimli romantik komedi dizisinde Şükrü Özyıldız ile başrolde yer alacak.