Ana sayfa Sosyal Medya Akıncı dizisi sessiz ama derinden geliyor, Büşra Develi küçük bir detay verdi

Akıncı dizisi sessiz ama derinden geliyor, Büşra Develi küçük bir detay verdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Büşra Develi, en son 2018 yılında Mehmed Bir Cihan Fatihi isimli dizide Eleni karakterine hayat vermişti. Ünlü oyuncu, yeni sezonda ise Şükrü Özyıldız ile birlikte Akıncı isimli dizide yer alacak.

Akıncı dizisi için yoğun bir çalışma yapılıyor. Gözlerden uzak gelişen bu çalışmalarla ilgili pek bir detay yok. Ancak Büşra Develi, yaptığı röportajda çok yoğun çalıştıklarının altını çizdi.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde birlikte rol aldığı Şükrü Özyıldız ile yeniden aynı sette buluşan oyuncu, “Ağustos ayından beri çekim yapıyoruz. Çok da yoğun gidiyor. Birazcık da uzun, rahat rahat çekiyoruz aslında. Zor bir iş” diye konuştu. Dizi için ekibin titiz bir çalışma yürüttüğü de ünlü oyuncunun sözlerinden anlaşılıyor.

Türkiye’nin ilk kahraman markası olmak amacıyla yola çıkan Akıncı, kökleri Osmanlı tarihine uzanan ve İstanbul’u koruyan, modern bir kahramanın günümüzdeki zorlu macerasını anlatacak.

Fit görüntülenen oyuncu, bu aralar hiç spor yapamadığını da söyledi. Son 2 aydır sette yoğun çalışma nedeniyle hiçbir şeye fırsat bulamadığını anlatan Büşra Develi, uyku bile uyuyamadığını anlattı.

Cem Aktay ile aşk yaşayan oyuncu, her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Hem pandemi hem de Akıncı dizisi nedeniyle pek tatil de yapamadığını anlatan Büşra Develi’nin röportajını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.