Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisinde her şey tersine döndü, son karara herkes şaşırıp kaldı!

Akıncı dizisinde her şey tersine döndü, son karara herkes şaşırıp kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Akıncı dizisinde yaşanan büyük değişim izleyicileri fazlasıyla şaşırtıyor. Fantastik bir kahramanlık hikayesi olarak ortaya çıkan Akıncı dizisinin tutmaması, her şeyin sil baştan yenilenmesine neden oldu. Dizinin düşük gelen reytingleri, ayrıca çekimlerin de çok zorlu olması projenin devamı konusunda büyük sıkıntıları beraberinde getirdi.

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı Akıncı dizisinde yapılan büyük değişim atağı ile her şey sil baştan değiştirildi. Akıncı artık Fatih olarak yoluna devam edecek. Kardeşe Beyza’nın sokak ortasında öldürülmesine engel olamayan Akıncı, bunun hesabını sormak için büyük intikam planları yapacak.

Yine düşmanlarla karşı karşıya gelecek olan Akıncı, bu sefer Fatih olarak bu mücadelesine devam edecek… Akıncı dizisinin 26 bölüm garantisi ile ekrana geldiği konuşuluyor. Şayet bu doğru ise dizinin şimdiye kadar 13 bölümünün yayınlandığını ve bir bu kadar daha ekranda kalacağını belirtelim.

Akıncı dizisinde yaşanan bu değişim dalgası izleyicileri da fazlası ile şaşırtıyor. Bir dizi hayranı, “Fatih bambaşka bir insan olmuş her şey tersine dönmüş dizide” diye yazdı. Birçok dizi hayranı da bu büyük değişime çok şaşırıyor.

Kimi hayranlar bu değişimden rahatsız olurken, kimileri ise daha iyi olduğu düşüncesinde. Dizinin dram yapımına dönüşmesi ile ömrünün de uzayabileceğini ve ilginin artabileceğini düşünenler de var.

Aksiyon azalırken, dram artacak. Bakalım bu yeni karar Akıncı dizisini kurtarmaya yetecek mi? İşte 2 Nisan Cuma günü yayınlanacak olan Akıncı dizisinin 14. bölüm fragmanı: