Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinin büyüsü herkesi sardı! Ali Atay’ın ödülü Hazal Kaya’yı gururlandırdı!

Son Yaz dizisinin büyüsü herkesi sardı! Ali Atay’ın ödülü Hazal Kaya’yı gururlandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox Tv ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Son Yaz dizisinde Savcı Selim karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Ali Atay, performansı ile hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Usta oyuncu, Alperen Duymaz, Hazar Ergüçlü ve Hafsanur Sancaktutan ile birlikte başrolde yer alıyor.

Ali Atay ile Alperen Duymaz sahnelerini izleyiciler çok beğeniyor ve ikilinin her anı heyecanla takip ediliyor… Savcı Selim karakterine çok yakışan oyuncu, güçlü oyunculuk performansı ile de adeta gençlere ders veriyor. Selim ve Akgün karakterlerinin karşılıklı duygu yüklü konuşmaları, kavgaları ve birbirlerine ile tüm paylaşımları dizinin hayranlarını cezbediyor.

İnandırıcılık konusunda en etkili isimlerden olan Ali Atay, Nuh Tepesi isimli film ile aldığı ödülle de gündemde… Ali Atay, 53.SİYAD ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi oldu. Nuh Tepesi filminde yine muhteşem bir oyunculuk sergileyen oyuncuya eşi Haza Kaya’dan da bir tebrik geldi…

Son Yaz dizisinin büyüsü herkesi sardı! Ali Atay'ın ödülü Hazal Kaya'yı gururlandırdı! 7

Hazal Kaya, twitter hesabından yaptığı paylaşımda şöyle yazdı:

“Tebrik ederim sevgilim @atayaliko Öyle acayipti ki performansı El kaldırma işareti Bu arada Nuh tepesi 2 Nisan’da @netflixturkiye ‘de!! Birbirinden güzel insanların yaptığı, etkisi uzun süren ve kıymeti bilinmesi gereken şahane bir film!”