Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisinde olay olay; hem final yok hem de baş karakterlerden birisi ölüyor!

Akıncı dizisinde olay olay; hem final yok hem de baş karakterlerden birisi ölüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle 1 Ocak 2021 itibari ile buluşmakta olan fantastik kahramanlık hikayesi olan Akıncı dizisinin final yapması bekleniyordu. 20. bölüm itibari ile dizinin ekran ömrünü tamamlayacağı ifade ediliyordu. Ancak yapılan bir açıklama herkesi şaşkına çevirdi.
Akıncı dizisinin 20. bölüm fragmanı paylaşıldı. Herkes final bölümü olmasını bekliyordu. Ancak dizinin fragmanında “Sezon finali” ifadesi yerini aldı. Yani Akıncı dizisi bitmiyor, sadece ara veriyor. Reytingleri çok düşük olan dizinin bundan sonra yoluna nasıl devam edeceği sorusu da hemen sorulmaya başlandı.

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı Akıncı projesi yepyeni bir çerçevede ele alınıp yeni sezonda yeniden mi izleyicilerin karşısına çıkacak? İşte bu soru akıllara geldi.

Akıncı dizisi izleyicileri final beklerken gelen “sezon finali” mesajı ile hem mutlu oldu hem de 20. bölümde baş karakterlerden olan Tolga Tekin’in canlandırdığı Tekin’in ölümüyle sarsıldı… Akıncı dizisi final yapmıyor ama Tekin karakteri de yeni bölümlerde olmayacak.

Akıncı’daki bu ani değişim herkesi fazlasıyla şaşırttı. Dizi hayranları final beklerken sezon finali kararı ile mutlu oldu. Şimdi Akıncı’nın ikinci sezonunun çok farklı bir şekilde olması beklentisi başladı.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Final beklerken şok oldum. Hele Orhan’ın ölmesine ayrı şaşkınım ve üzgünüm.”

Dizinin devamının geleceğinin bu şekilde açıklanmış olması hayranların sosyal medyada sevinç yorumlarına neden oldu. Birçok kişi Akıncı dizisinin devam edeceğini mutluluk dolu ifadelerle yorumladı.