Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’de bir dizi final yaptı şimdi diğeri finale gidiyor!

TRT1’de bir dizi final yaptı şimdi diğeri finale gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Mavera isimli TRT1 dizisi Ramazan ayında ekrana geldi ve final yaparak ömrünü tamamladı. 26 bölüm yayınlanan Mavera’dan sonra şimdi de bir başka dizinin finali bekleniyor. TRT1 ekranlarının sevilen dram dizilerinden birisi de Benim Adım Melek idi… Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan dizinin başrolünde Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik bulunuyor… Hikayesi ile izleyicileri kendisine çeken ancak son dönemde ciddi eleştiriler de alan Benim Adım Melek, finale doğru gidiyor.

Kaan Çakır’ın Alpay karakteri ile çok başarılı performans ortaya koyduğu dizinin genç oyuncuları; Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk ve Ulvi Kahyaoğlu öne çıkan isimler oldular… Dramın çok ağır bir şekilde sunulduğu dizi Gaziantep’te çekiliyor. Artık Benim Adım Melek dizisinin sonuna gelindi.

En son 64. bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan dizinin finaline sadece 2 bölüm kaldı… Dizide olayların netleşeceği 65. bölümün ardından finalde neler olacağı da şimdiden merak konusu.

65.bölümü 12 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak olan TRT1 dizisi, 19 Mayıs Çarşamba akşamı ise 66. bölümü ile birlikte son kez ekrandaki yerini alacak.

Nehir Erdoğan ve Kutsi uyumu ise akıllarda kalacaktır. Senaristler son dönemde çok ağır sahneler ortaya koyarak izleyicileri fazlası ile psikolojik anlamda bunaltsa da dizinin hikayesi milyonlarca izleyiciyi ekrana taşımayı başardı.

İşte 12 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak olan 65. bölüm fragmanı: