Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisinde reytingler atv’yi tatlı rüyasından uyandırdı!

Akıncı dizisinde reytingler atv’yi tatlı rüyasından uyandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büyük hedeflerle başlayan Akıncı dizisi, ne yazık ki beklenen büyük hayali gerçekleştiremedi. O hayal neydi? Ana akım bir televizyon kanalında fantastik bir dizinin izleyici bulup, bir de iyi reytingler alabileceği iddiasının pek de doğru olmadığı ortaya çıktı.

Ağustos ayında ekip yoğun bir şekilde çalışmaya başladı. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisi iyi bir başrol çiftiydi. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinden sonra ikili 5 yıl sonra yeniden bir araya geldi ve iyi de bir dizi çifti olduklarını bir kez daha ispat ettiler.

Ancak hayaller fanstastik bir kahramanlık dizisi ile Türkiye’nin kendi kahramanını yaratmasıydı… Bu hayal ne yazık ki gerçekleşmedi, çünkü bunun bir karşılığı yoktu. Atv gibi dram yapımlarının çok güçlü performanslar sergilediği bir kanalın dijital platformlara özenerek fanstastik bir dizide karar kılması bir riskti.

Ancak reyting sonuçları dizinin artık bu haliyle gidemeyeceğini anlatıyor. İşte tam da bu noktada Akıncı dizisinde büyük bir değişim dalgası yaşandı… Veli Çelik yönetmen koltuğunda gitti ve iki yeni isim geldi. Ayrıca senarist değişti ve hikaye de artık çok farklı bir noktadan ilerleyecek.

Beyza karakteri ölüyor ve Akıncı bundan sonra anlaşılan intikam öyküsü olarak devam edecek… Dram yapımına dönüşeceğini 13. bölüm fragmanı anlatıyor. Yani atv’nin fantastik kahramanlık dizisi rüyası bitti, şimdi Akıncı bir dram yapımı olarak izleyicilere kendisini beğendirmeye çalışacak.

Sonuçları hep birlikte göreceğiz.