Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisi ile Ramo arasında büyük mücadele!

Son Yaz dizisi ile Ramo arasında büyük mücadele!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının reyting sonuçları üst sırada Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar dizisinin varlığına işaret ediyor. Bu iki dizide güçlü yapımlar ve iyi reytingler alarak gün birincilikleri elde edebiliyor.

Alt sıralarda kalan Seni Çok Bekledim, Payitaht Abdülhamid ve Akıncı dizileri de kendi aralarında birbirlerine yakın oranlarla yollarına sıkıntılı devam ediyor. Cuma akşamları orta sıralardaki iki dizinin de birbirleri ile dişe diş mücadelesine tanıklık ediyoruz.

Show TV ekranında ikinci sezonu devam eden Ramo dizisi tüm kişiler kategorisinde ortanın üstü reytingler alarak dün akşam günü 8.sırada tamamladı. Ancak Ramo, hem AB hem de ABC1’de daha düşük oranlar alabiliyor. AB’de 10. olan Show TV dizisi, ABC1’de ise 8. durumda. Ramo’nun aksiyon dolu hikayesi izleyicileri kendisine bağladı ve her hafta da benzer sonuçlar geliyor.

Son Yaz dizisi ise hikaye kurgusu ve oyunculuk performansları ile bu sezonun en etkileyici yapımlarından birisi konumunda… Dizide Alperen Duymaz ve Ali Atay’ın müthiş performansları izleyicileri yapıma bağlıyor. Ayrıca Yağmur – Akgün ve Selin – Canan dizi çiftleri de izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Sağlam bir hikayesi bulunan ve gerçek hayat ile paralel bir akışı bulunan hikayenin gidişatı da dizinin iyi reytingler almasını sağlıyor. Önceki hafta Ramo dizisinin ekranda olmaması Son Yaz dizisinin reytinglerini artırmıştı. Bu hafta ise bir dengelenme gerçekleşti. Totalde Ramo üstün ama AB ve ABC1’de ise Son Yaz gayet iyi durumda.

Totalde günü 11. sırada tamamlayan Son Yaz, AB’de günü 3. sırada bitirerek müthiş bir başarı daha kazandı.ABC1 grubunda ise dizi Son Yaz günü 6. olarak tamamladı.