Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisinde şok! Pek çok oyuncu gidiyor! Yönetmen ve senarist de değişiyor!

Akıncı dizisinde şok! Pek çok oyuncu gidiyor! Yönetmen ve senarist de değişiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin bilimkurgu-fantastik türündeki dizisi Akıncı, ekrana geldiği ilk bölümüyle büyük ilgi görmüş ancak daha sonraki bölümlerinde aynı başarı sağlanamamıştı. Ekrandaki diğer dizilere göre çok farklı bir tür olan Akıncı dizisinin reytingleri bir türlü istenildiği gibi olmadı.

Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin oynadıkları diziye kanal sahip çıktı ve erken final yapmasının önünde duruldu. Fakat gidişatın aynı şekilde devam etmesinin de diziyi rekabette zorlaması nedeniyle bir takım değişikliklere gidiliyor şimdi!

Yaşanacak bir dizi oyuncu ve yönetmen değişikliği ile Akıncı dizisine yeni bir yol verilmeye çalışılıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre dizinin yönetmeni değişiyor.

Yönetmen Veli Çelik’in yerine Levent Türkan ve Gökhan Erkut geliyor. Ayrıca dizinin senaristinin de değiştiği öğrenildi!

Buna göre NTC Medya imzalı Akıncı dizisinin senaryosunu artık Altuğ Küçük yazacak. 13. bölüm ile birlikte hikayenin de yeni senarist ile birlikte değişmesi bekleniyor.

En dikkat çeken değişim ise oyuncular tarafında olacak! Zira pek çok oyuncunun diziden ayrılacağı ve yerlerine yeni isimlerin geleceği ifade ediliyor!

Cuma akşamları yayınlanan dizinin reytingleri gittikçe düşerken, alarm zilleri de çalıyordu. Bakalım bu değişiklikler diziyi kurtarmaya yetecek mi?