Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür’den ayrılan ve yeni dizisi de tutmayan Çağlar Çorumlu’dan sürpriz dizi!

Güldür Güldür’den ayrılan ve yeni dizisi de tutmayan Çağlar Çorumlu’dan sürpriz dizi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de 8 sezondur ekrana gelen Güldür Güldür Show’un sevilen ismi Çağlar Çorumlu, ekipten ayrılıp farklı işlerde yer almaya çalıştı ama iki projesinden de beklediğini bulamadı! Son olarak yeni bir dizide rol alacağı konuşuluyor. Oyuncunun bu kez ekranda değil, dijital platformda yayınlanacak bir dizide oynaması bekleniyor.

Çağlar Çorumlu, oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan, başarılı performansı ile konuşulan bir isim. Çorumlu, geçtiğimiz sezonlarda Şevket karakteri ile yer aldığı Güldür Güldür’den ayrılarak Jet Sosyete dizisinden ayrılmıştı. O diziden de daha sonra ayrılan oyuncu, tekrar Güldür Güldür’e dönmüştü.

Yeni sezon başında ise oyuncu bu kez Kanal D’de yayınlanan ve ilk adı ‘İyi Aile Babası’ olan daha sonra ‘Babam Çok Değişti’ olarak adlandırılan dizide rol aldı. Şebnem Bozoklu ile oynadığı dizi, ne yazık ki beklenen reytingi alamayınca kısa sürede ekrana veda etti.

Çağlar Çorumlu’nun bu kez bir başka dizide oynamaya hazırlandığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre Çorumlu, Gain isimli dijital platformda yayınlanacak bir dizide oynayacak.

Çağlar Çorumlu ile birlikte dizide Caner Özyurtlu da yer alıyor. Ayak İşleri isimli projenin bir diğer oyuncu da Güven Murat Akpınar.