Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisinde Şükrü Özyıldız’ın imajı ortaya çıktı, modern kahraman göründü!

Akıncı dizisinde Şükrü Özyıldız’ın imajı ortaya çıktı, modern kahraman göründü!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com / Detay – atv ekranında Akıncı dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. Dizinin 2. fragmanı da yayınlandı ve Şükrü Özyıldız ilk kez yeni imajı ile ortaya çıktı. Modern bir kahramana hayat verecek olan Şükrü Özyıldız’ın tarzı ve Akıncı dizisinin görselliği herkesin dikkatini çekti.

Bilim kurgu filmlerini andıran tanıtıma kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Dizinin ekibinin Ağustos ayından bu yana titiz bir çalışma yaptıkları ve çok farklı bir dizinin gelmekte olduğu biliniyordu. Büşra Develi’nin imajı ise henüz ortaya çıkmadı.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinden 5 yıl sonra bu sefer Akıncı’da buluşan Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi, geçtiğimiz gün bir dergi çekimindeki halleri ile ekrana gelmiş ve ikili müthiş uyumları ve yüksek enerjileri ile dikkatleri çekmişti.

Akıncı dizisinin yeni fragmanı da çok farklı bir yapımın gelişini anlatıyor. Süper bir kahraman hikayesi daha izleyeceğiz. Hakan Muhafız dizisinden sonra süper kahraman hikayeleri dizi sektöründe daha çok yer almaya başlıyor. Akıncı dizisinin başarılı olup olmayacağı bu alana yapılacak yeni yatırımların da belirleyicisi olacaktır.

Şükrü Özyıldız, dizi ile ilgili çok heyecanlı ve izleyicilerle buluşacağı günü iple çekiyor. Oyuncu, “Ben çok heyecanlıyım. İnanılmaz heyecanlıyım. Kelimelerle ifade edemeyecek kadar heyecanlıyım. Beklentimin çok üzerinde bir şey çıkıyor. O kadar emek var ki, güzel bir şey geliyor” diye konuştu.

Sürprizi bozmamak adına çok fazla detay vermek istemeyen Şükrü Özyıldız, tüm dizi hayranlarına Akıncı konusunda çok olumlu izlenimler aktardı ve heyecanı da artırdı. Köklerini Osmanlı tarihinden alan ve İstanbul’u koruyan modern bir kahramanın günümüzdeki mücadelesini anlatan Akıncı dizisinin ikinci fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…