Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisine ilginç bir karakter katılıyor!

Akıncı dizisine ilginç bir karakter katılıyor!

tarafından zk zk

atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Akıncı dizisi, bu akşam 12. bölümüyle ekranda olacak. Fantastik bir dizi olan Akıncı, 1 Ocak 2021 tarihinden bu yana ekranda. Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, kanal içinde büyük risk alınarak ekrana getiriliyor.

Alışılagelen dizilerin aksine farklı bir dizi olan Akıncı’nın ilk bölümü, büyük bir merakla izlenmiş ve uzun süre hazırlıkları devam eden fantastik dizi merak konusu olmuştu.

Ancak aynı ilgiyi ilerleyen bölümlerde bulamasa da kanal, dizinin arkasında durarak devam ettirmekte. Geçtiğimiz hafta Ramo dizisinin ekranda olmaması da Akıncı’nın işine yaradı ve reytingleri bir miktar yükseltti.

Bu arada diziye yeni bir ismin katıldığı da gündeme geldi. Yeni gelen karakter, Akıncı’ya bambaşka bir renk ve hikaye getirecek! İlginç bir karakter olan Emin karakteri, bu akşam yayınlanacak yeni bölümde yer alacak.

Akıncı dizisine ilginç bir karakter katılıyor! 7

Emin karakterini oynayacak kişi ise Cansu Fırıncı. Oyuncu, diziye aksiyon ve macera getirecek bir karaktere hayat veriyor.

Akıncı’nın zorlu bir düşmanı olarak izleyici karşısına çıkacak olan Emin, kıvrak ve pratik zekası ile en zor sorunları bile çözebilen bir avukat.

NTC Medya’nın imzalı dizi, Cuma akşamları saat 20.00’de izleyiciyle buluşuyor.