Ana sayfa Dizi Haberleri Bu işin içinde başka bir iş var! Sefirin Kızı dizisinde Mavi ile ilgili iddia çok şaşırttı!

Bu işin içinde başka bir iş var! Sefirin Kızı dizisinde Mavi ile ilgili iddia çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde yeni ve çok şaşırtacak gelişmeler izleyenleri bekliyor. Neslihan Atagül’ün ayrılışı ve Nare karakterinin gidişinin ardından Mavi karakteri ile Tuba Büyüküstün diziye başka bir hikaye getirmişti.

Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde evlenen Mavi ve Sancar çifti için huzur pek mümkün görünmüyor! Ortalığı karıştıracak yeni bilgilerle birlikte Sancar’ın kafası iyice karışacak.

Bu arada Mavi ile ilgili sırlar ise merak uyandırıyor. Hala geçmişi ile ilgili net bilgilerin olmadığı Mavi, izleyicinin hakkında tam olarak ne düşüneceğini bilmediği birisi.

Sancar da Mavi ile ilgili bambaşka bir bilgiye ulaşıyor. 22 Mart akşamı yayınlanacak olan 45. bölümde heyecanı yükseltecek bazı olaylar yaşanacak.

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün başrolünde oynadığı dizide, Mavi’nin anneannesini öldürdüğü ile ilgili bir iddia ortaya atılacak! Sancar’ın elindeki dosyada ne yazdığı ve Mavi’nin bilinmeyen geçmişindeki bu karanlık nokta şimdiden merak konusu!

Bu arada Dudu’nun bebeğinin kendisinden olmadığını öğrenen Yahya cephesinde de büyük bir pişmanlık var! Nikah masasını terkeden Yahya, Dudu ile ilgili gerçeklerden sonra şoka uğrarken, anneleri Halise’nin tutuklanmasından sonra abisi Sancar ile onu çıkarmak için uğraşacak. Yeni bölümde izleyenleri çok ilginç gelişmeler bekliyor…

Bu işin içinde başka bir iş var! Sefirin Kızı dizisinde Mavi ile ilgili iddia çok şaşırttı! 8

Bu işin içinde başka bir iş var! Sefirin Kızı dizisinde Mavi ile ilgili iddia çok şaşırttı! 9

Dizinin yeni bölüm özeti şöyle;

Mavi, dışarıda kopan felaketlerden ve yaşanan tüm olumsuzluklardan Melek’i korumak için bir anda kendilerine küçük bir dünya kurar. Üstelik bunu Sancar’ı çok şaşırtacak bir yerde yapacaktır.

Dudu yaşadıklarına inanamaz ve yaşadığı acıyla konakta kriz yaratmaya devam eder. Yahya ise büyük bir pişmanlığın peşinde Elvan’la konuşmaya çalışır. Elvan, Bora sayesinde bambaşka bir Elvan keşfederken konağın sınırlarından girdiği anda arka arkaya öğrendikleriyle sarsılır.

Sedat ise hız kesmeden saldırmayı sürdürür ve Sancar’ın kucağına başka bir bomba daha bırakır. Sancar aynı yerden sınanmaya devam ederken Mavi’nin geçmişindeki başka sırlar da yavaş yavaş su yüzüne çıkar. Sonunda Sedat’ın kontrolden çıkan öfkesiyle herkesin hayatı bir kabusa dönüşecektir.

İşte Sefirin Kızı 45. yeni bölümünden ilk fragman: