Ana sayfa Dizi Haberleri Çok sevilmişti ama gidiyor! Kırmızı Oda dizisine bir oyuncu veda ediyor!

Çok sevilmişti ama gidiyor! Kırmızı Oda dizisine bir oyuncu veda ediyor!

tarafından zk zk

TV8 ekranlarında yayınlanan ve sezonun en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Kırmızı Oda dizisine pek çok isim konuk oldu ve olmaya da devam ediyor. Dizide gerçek hayat hikayelerinin anlatılmasının yanı sıra konuk oyuncu olarak gelen isimlerin de ünlü oyunculardan seçilmesi heyecanı katlıyor.

Cuma akşamları ekrana gelen OGM Pictures imzalı dizinin senaryosu, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derlediği kitaplarından alıntılanıyor.

Yaşanmış olayların yer aldığı diziye, bir kaç bölümlük konuk oyuncu olarak gelen isimler, diziye ayrı bir renk katıyor. Melisa Sözen’in Alya, Evrim Alasya’nın Meliha, Burcu Biricik’in Boncuk, karakterleriyle damga vurduğu dizide son haftalarda da Kumru karakteri konuşuluyordu.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ardından ekrandaki dizilerde rol almayan Aslıhan Gürbüz, bir süre önce yerleştiği Ayvalık’tan Kırmızı Oda dizisi için döndü.

Çok sevilmişti ama gidiyor! Kırmızı Oda dizisine bir oyuncu veda ediyor! 7

Kumru karakterine hayat veren Aslıhan Gürbüz, yine oyunculuğu ile konuşturdu. Kumru’nun hayat hikayesi izleyicinin de büyük ilgisini çekti.

Çocukken üvey babasının taciz ettiği Kumru’nun ilerleyen yaşlarında yaşadığı diğer olaylarla birlikte acı dolu hayatı gözler önüne serildi.

Sonrasında evlendiği kişi ile mutlu bir hayat süren Kumru, bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde son hikayesini de anlatarak veda edecek.