Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisinin değişim dalgasına bir oyuncu kurban edildi!

Akıncı dizisinin değişim dalgasına bir oyuncu kurban edildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle buluşan Akıncı dizisi fantastik bir yapım olarak öne çıktı. Temmuz ayından bu yana büyük bir emek verilerek çekilen sahneler izleyicileri o kadar da etkilemedi. Fantastik, kahramanlık hikayelerinin ana akım medyada pek de tutmayacağı bir kez daha anlaşıldı.

Akıncı dizisinin mevcut hali ile sürdürülmesi de imkansızlaştı. Zira hem sahneler zordu hem de prodüksiyon masrafları yüksekti. Peki ne mi oldu? Dizi büyük bir değişim dalgası yaşıyor… Artık kahramanlık hikayesinden ziyade bir dram yapımına doğru ilerleyecek gibi bir hava estiriliyor.

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, bu büyük değişimi tetikleyen konu Beyza karakterinin ölümü oluyor… Beyza, öldürüldü ve Akıncı için şimdi onun intikamını almak gibi önemli bir hedef var.

Akıncı dizisinin değişim dalgasına bir oyuncu kurban edildi! 7

Selin Çuhadaroğlu,bu değişim dalgasına kurban giden oyuncu oldu. Çuhadaroğlu, adeta bu değişim dalgasını başlatmak ve hikayeyi yön değiştirmek için veda etmek durumunda kaldı. Dizinin hayranları da bu duruma çok üzüldüklerini belirten yorumlarıyla sosyal medyada paylaşımlar yapıyor.

Akıncı dizisinde hem yönetme değişti hem de senaristi. Artık konsept de değişecek, bazı oyuncular ayrılacak ve bazıları da hikayeye destek için gelecek. Yani atv dizisi başladığı gibi süremeyeceği için, böyle bir adım atıldı.

Akıncı dizisi için atılan bu adımlar bir sonuca ulaşır mı, izleyiciler daha fazla ilgi gösterir mi, bunu yakında görmüş olacağız.

Dizinin başından bu yana yer alan yönetmen Veli Çelik’in yerine 13. bölüm itibari ile Levent Türkkan ve Gökhan Erkut geldi…

Dizinin senaristi de değişti ve yeni hikayeyi Altuğ Küçük yazacak. Hikaye baştan aşağıya yeniden şekillenecek. Kimlerin ayrılacağı ise yakında ortaya çıkacaktır.