Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı’nın Orhan’ı Tolga Tekin’i Dünya Hali’nde yeni saçlarıyla tanıyamayacaksınız!

Akıncı’nın Orhan’ı Tolga Tekin’i Dünya Hali’nde yeni saçlarıyla tanıyamayacaksınız!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon dünyasının en deneyimli oyuncularından biri olan Tolga Tekin, TRT 1’in yeni absürt komedi dizisi Dünya Hali’nde ekranlara gelmeye hazırlanıyon. Ancak Tolga Tekin bu kez ekrana o kadar farklı bir şekilde geliyor ki görünce muhtemelen tanıyamayacaksınız.

Dizi dünyasına yeni bir nefes getirecek Dünya Hali bu akşam ilk bölümüyle TRT 1 ekranlarında olacak. Daha tanıtımlarından anlaşıldığı kadarıyla absürt esprileriyle çok farklı bir şekilde izleyicinin karşısına çıkacak olan Dünya Hali, entrika ve şiddet dolu dizilerden sonra izleyiciye ilaç gibi gelecek.

Akıncı'nın Orhan'ı Tolga Tekin'i Dünya Hali'nde yeni saçlarıyla tanıyamayacaksınız! 10

TRT 1’in yeni absürt komedi dizisi Dünya Hali’nin başrollerinde Pelin Abay ve Caner Şahin yer alıyor. Dünya Hali her iki genç oyuncunun da ilk başrolü olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Tolga Tekin, Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Mert Denizmen, Mekin Sezer ve Naşit Özcan yer alıyor.

Dizinin tanıtımları bir süredir hem TRT 1 ekranında hem de sosyal medyada paylaşılıyor. Ancak tanıtımlarda öyle bir ayrıntı vardı ki fark edenler gözlerine inanamadı.

Akıncı'nın Orhan'ı Tolga Tekin'i Dünya Hali'nde yeni saçlarıyla tanıyamayacaksınız! 11

Bu ayrıntı usta oyuncu Tolga Tekin’in yeni görünümüyle ilgili. Bugüne kadar birçok dizide izlediğimiz, son olarak ATV’nin sıra dışı dizisi Akıncı’da canlandırdığı Orhan karakteriyle karşımıza çıkan Tolga Tekin’i hep saçsız haliyle izledik. Ancak oyuncu Dünya Hali’nde gür saçlarıyla karşımıza çıkacak.

Akıncı'nın Orhan'ı Tolga Tekin'i Dünya Hali'nde yeni saçlarıyla tanıyamayacaksınız! 12

Yeni peruğuyla ekrana gelecek olan Tolga Tekin, eski halinden çok farklı bir görünüm sergiliyor. Öyle ki izleyiciler tanıtımlarda kendisini gördüğünde tanıyamadı bile.

Tolga Tekin, Dünya Hali dizisinde dizinin baş karakteri Sinan’ın patronu Güven’i canlandıracak. Bu gece ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Dünya Hali’nin konusu şöyle:

Akıncı'nın Orhan'ı Tolga Tekin'i Dünya Hali'nde yeni saçlarıyla tanıyamayacaksınız! 13

Sinan, dedesinin değerleriyle büyümüş, dürüst, ahlaklı, vicdanlı bir gençtir. Ancak aradığı aşkı henüz bulamamıştır. Sinan’ın dedesi ölüm döşeğindeyken ona ilginç bir vasiyette bulunur. Vasiyete göre Sinan şu üç şarta uyan kızı bulup evlenmelidir: Erken kalksın, eskinin kıymetini bilsin, bir de bal porsuğuna benzesin yeter.

Sinan dedesinin vasiyetini yerine getireyim derken kendisini komik bir maceranın içinde bulur. Bu macerada ona en yakın arkadaşı Azim, patronu Güven, ailesi, yakın çevresi ve dedesinin cami arkadaşları Burhan, Namık ve Talat Amcalar eşlik edecektir.