Ana sayfa Dizi Haberleri Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi’nin bir anda ortadan kaybolan dizisi, bambaşka bir şekilde ortaya çıktı!

Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi’nin bir anda ortadan kaybolan dizisi, bambaşka bir şekilde ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 -2021 sezonunda birçok dizi izleyicisinin merakını kazanan atv’nin Akıncı isimli projesini hatırlayanlar olacaktır. Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için çok özel bir hazırlık süreci yaşanmıştı. 2020 yılının Ağustos ayında çekimlere başlayan dizi ekibinin aylar süren çabalarının ardından hikaye 1 Ocak 2021 tarihinde izleyicilerle buluştu.

Şükrü Özyıldız, Fatih isimli karakter ile ülkenin kurtarıcısı ve süper güçleri olan birisi olarak çok farklı bir rolle hayranlarının karşısına çıktı. Oyuncunun fantastik kahramanlık hikayesi olarak tarif edilen dizi için kilo verip fit hale gelmesi de dikkatlerden kaçmamıştı.

Şükrü Özyıldız en son Akıncı dizisinde rol aldı

Büşra Develi de dizinin kadın başrolü olarak öne çıktı. Dizinin ilk 10 bölümü çok özel teknikler ile çekildi ve Türkiye’de denenmemiş bir iş ortaya konuldu. Tabii ki böyle yüksek bütçeli ve iddialı bir işin reytinglerinin de iyi olması gerekiyordu. Fakat ilk bir kaç bölüm iyi gelen reytingler sonra hızla düştü ve fantastik dizi 10. bölümden sonra bir anda güçlü bir dram hikayesine dönüşmeye başladı.

Atv’nin ilk sezonunda 20 bölüm yayınlandığı Akıncı dizisinin devam edeceğini duyurması da ikinci sezonu merakla bekleyenleri sevindirmişti. Güya 20. bölümde sezon finali yapan Akıncı dizisinden bir daha kimse haber alamadı. Ne oyuncular bir şey söyledi, ne atv’den bir açıklama geldi.

Artık gündemden düşen ve birçok kişinin de unuttuğu Akıncı projesi bu sefer bambaşka bir şekilde ortaya çıktı. atv’nin yayınladığı fragman ile birlikte Akıncı dizisinin çizgi dizi olarak izleyicilerle buluşacağı anlaşıldı.

“Akıncı adalet için geliyor” mesajı ile tanıtımı yapılan proje bu tür çizgi filmleri sevenler için güzel bir fırsat olacak gibi gözüküyor.

Hiçbir suçun cezasız kalmayacağını belirten mesajla öne çıkan Akıncı çizgi dizisi, 2 yıldır ortadan kaybolan Akıncı dizi projesinin geldiği son nokta olarak ilginç bir deneyim ortaya koyacak.