Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı’nın sezon arasında Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin yeni projeleri belli oldu!

Akıncı’nın sezon arasında Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin yeni projeleri belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisinde başrolde yer alan Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi, televizyon tarihimize geçen ilginç ve farklı bir yapımla ekranlara geldi. Hazırlıkları uzun süren bilimkurgu ve fantastik türündeki dizi, izleyicinin de merakla beklediği bir yapım oldu.

Yerli bir kahraman karakteri olarak ekrana gelen Akıncı’ya Şükrü Özyıldız hayat veriyor. Sezondaki dizilerden çok farklı türüyle de kimi izleyicilerin dikkatini çekti.

İlk bölümleri merakla izlense de dizi ilerleyen bölümlerde reytingde kan kaybetti. Final yapacağı söylenen ve neredeyse kesinleşen bir süreçte, atv’nin dizinin arkasında durarak finalden vazgeçmesi ve sezon arası vererek yeni sezonda da devam edeceğinin öğrenilmesi herkesi şaşırttı.

Bu arada diziden Tolga Tekin de ayrıldı. 10. bölümle ekrana veda eden dizi, Eylül’de yeniden yayında olacak. Bu arada dizinin iki başrolünün yeni projeleri de ortaya çıktı.

Büşra Develi ve Şükrü Özyıldız, yaz sezonunda tatil yapmak yerine dijital projelerde çalışmayı seçtiler. Şükrü Özyıldız, çekimlerinin Haziran ayında başlayacağı öğrenilen Aşk Taktikleri isimli filmde rol alacak.

Akıncı'nın sezon arasında Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin yeni projeleri belli oldu! 8

Başrolü Demet Özdemir ile paylaşan Şükrü Özyıldız, bu kez romantik komedi türünde bir yapımda oynuyor. Aşk Taktikleri filmi Netflix için çekilecek.

Büşra Develi ise BluTV için çekilecek olan Kusursuz isimli bir dizide rol alacak. Cem Karcı’nın yönetmenliğini yapacağı dizide Aybüke Pusat, Furkan Andıç ve Sercan Badur ile başrolde yer alıyor. Bir grup arkadaşın tekneyle denizdeki maceraları konu edilecek dizide.

Akıncı'nın sezon arasında Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin yeni projeleri belli oldu! 9