Ana sayfa Sosyal Medya ‘Bu durum ürememize sebep oldu!” Öykü Karayel’den eşi Can Bonomo’ya ilginç kutlama!

‘Bu durum ürememize sebep oldu!” Öykü Karayel’den eşi Can Bonomo’ya ilginç kutlama!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şarkıcı Can Bonomo ve Oyuncu Öykü Karayel, 2018 yılının Temmuz ayında birlikteliklerini evlilikle taçlandırmışlardı. Uzun süreli ilişkilerinin ardından evlenen ikilinin Nisan ayında oğulları Roman Bonomo dünyaya geldi.

Gözlerden uzak mutlu bir birliktelikleri olan ikili, zaman zaman instagram paylaşımları yapıyor ama çoğunlukla sosyal medyaya da mesafeliler.

Öykü Karayel, hamilelik sürecinde yaptığı bir kaç paylaşımla merak eden hayranlarına son durumunu da göstermişti. İkili şimdi bebeklerinin de doğmasıyla büyük mutluluk yaşıyorlar.

'Bu durum ürememize sebep oldu!" Öykü Karayel'den eşi Can Bonomo'ya ilginç kutlama! 8

Oğulları Roman, 1 aylık oldu bile. Henüz çocuklarının fotoğraflarını paylaşmadılar. Hayranlarının merakla küçük Bonomo’yu bekledikleri bir süreçte, Öykü Karayel’den eşi ile ilgili bir kutlama mesajı geldi instagram’dan.

Karayel, Can Bonomo’nun doğum günü için seçtiği fotoğrafa “Ne çok gülmüştük saçlarıma o gün. Seni o kadar çok seviyorum ki bu durum ürememize sebep oldu işte.  İyi ki doğdun” notunu düştü.

Oyuncu Demet Evgar da Öykü Karayel’in bu ilginç göndermesine yorum yaparak “İyi ki ürediniz” notuyla bir yanıt verdi.

Öykü Karayel, geçtiğimiz aylarda Bir Başkadır isimli Netflix dizisinde Meryem karakteri ile çok konuşulmuştu. Karayel’in rol aldığı dizi de oyunculuğu da uzun süre gündemden düşmedi.

İşte Öykü Karayel’in o son paylaşımı:

'Bu durum ürememize sebep oldu!" Öykü Karayel'den eşi Can Bonomo'ya ilginç kutlama! 9