Ana sayfa Dizi Haberleri Aybüke Pusat, Furkan Andıç ve Büşra Develi’nin Kusursuz dizisine yeni bir başrol daha geldi!

Aybüke Pusat, Furkan Andıç ve Büşra Develi’nin Kusursuz dizisine yeni bir başrol daha geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com / Detay – Daha önce Her Yerde Sen isimli Fox TV’nin romantik komedi dizisinde birlikte rol alan Aybüke Pusat ve Furkan Andıç, bu kez dijital bir proje olan Kusursuz dizisinde yeniden buluşuyorlar. BluTV için çekilecek olan diziye katılan isimler ise heyecanı arttırmaya devam ediyor!

Hercai ve Kırmızı Oda’nın da yönetmenliğini yapan Cem Karcı’nın yönetmen koltuğuna oturacağı Kusursuz dizisinde Büşra Develi’nin de rol alacağı bir süre önce belli olmuştu.

Senaryosunu Kerem Deren’in yazdığı diziye son katılan ismi ise Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde duyurdu. Buna göre en son Tövbeler Olsun dizisinde rol alan Sercan Badur da Kusursuz dizisinin kadrosuna katılıyor.

Aybüke Pusat, Furkan Andıç ve Büşra Develi'nin Kusursuz dizisine yeni bir başrol daha geldi! 7

Badur, dizinin diğer üç oyuncusu ile başrolü paylaşıyor. Dizide teknede buluşan bir grup arkadaşın açık denizde geçen etkileyici hikâyesi anlatılmakta. Sosyal medya paylaşımları ve flashback sahneleri eşliğinde aktarılacak olan dizi merakla bekleniyor.

Bu arada diziye geçtiğimiz günlerde bir ismin daha katıldığı gündeme gelmişti. En son Meryem dizisi ve ardından Babamın Kemanları isimli filmde rol alan Selim Erdoğan da Kusursuz’un kadrosunda yer alıyor.