Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Akrep Burcu hangi alanda zorlanacak? Öner Döşer neler söyledi?

Akrep Burcu hangi alanda zorlanacak? Öner Döşer neler söyledi?

tarafından sevda

Astrolog Öner Döşer’in youtube kanalındaki Astroloji Televizyonu köşesinde yaptığı burç yorumları özellikle astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, bu hafta Venüs’ün Balık burcuna geçtiğini, Merkür gerilemesinin son ereceğini ve Mars’ın İkizler burcuna geçiş yapacağını belirterek tüm bu hareketlerin burçlar üzerinde ki etkisini değerlendirdi. Öner Döşer, 25-31 Mart haftasında Akrep burcu için şunları söyledi;

Sevgili Akrepler, bu hafta harcamalar ve ödemeler devrede, parasl konulara dikkat edin! Aşk, ilişkiler, yaratıcılık ve sanatsal faaliyetler açısından ise keyifli bir zaman dilimindesiniz. Güneşin Koç Burcunda ilerliyor olması gündelik işleri organize etmeniz için daha fazla iradenizi kullanmanız gerektiği anlamına geliyor.

Perşembe ve Cuma günleri yakın yerlere seyahatler ve eğitim alanında zorlanmalar olabilir bu günlerde kardeşlerle ilişkilere de dikkat etmenizde fayda var. Hafta sonu ise gayrimenkul alım satımı ile alakalı veya aile içi konularla ilgili pozitif gelişmeler yaşanacak.