Ana sayfa Sosyal Medya Akrep dizisi Demet Akbağ’a yaramadı, büyük sorun yaşıyor!

Akrep dizisi Demet Akbağ’a yaramadı, büyük sorun yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Akrep’in Perihan’ı Demet Akbağ ile Emel Müftüoğlu aynı sağlık sorununu aynı dönemde yaşıyor! Star TV ekranında perşembe akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Akrep dizisinde Demet Akbağ, Perihan karakteri ile yeteneklerini sergiliyor. Bu sezon Menajerimi Ara dizisine de konuk olarak setlere geri dönüş yapan, uzun bir aradan sonra hayranlarını mutlu eden Akbağ, yaşadığı sağlık sorunu ile de dikkatleri çekti.

Nişantaşı’nda kameralara yakalanan Demet Akbağ ile şarkıcı Emel Müftüoğlu, aynı dönemde aynı dizlerinden sorun yaşadıklarını ifade ettiler. Menisküs nedeniyle fizik tedaviye giden ikilinin yakın arkadaş olduğu da iyi biliniyor.

Demet Akbağ, “Biz fizik tedaviden geliyoruz. Aynı dizde problem var, ikimizin de… Benim de menisküs hırpalanması var. Şimdi çıktık bayağı bantlı dizim” diye konuştu. Akbağ, fazla ayakta kaldığı ve yoğun çalıştığı için dizinin hırpalandığını ifade etti.

Akrep dizisine başlamasından sonra set yoğunluğu nedeniyle böyle bir sorunla karşılaştığı anlaşılan oyuncu, fizik tedavi ile durumu toparlayacağını söyledi.

62 yaşında vefat eden Rasim Öztekin ile ilgili soru üzerine ise Akbağ, “Vallaha çok üzgünüm. Dün zaten çok kötü bir gün geçirdim. Çok ağladım, o yüzden söylenecek hiçbir şey yok. Çok genç kaybettik Rasimciğimi. Çok erken gitti, tatsız gitti. Çok çok üzgünüz, bu dönemde güzel bir uğurlama da yapamıyoruz” dedi.

Öztekin’in birkaç yıl önce kalbine pil takıldığını hatırlatan Demet Akbağ, biraz da koronavirüs sebebi ile ameliyat olması gerekirken ihmal ettiğini sözlerine ekledi.