Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting sıçraması yapan Mucize Doktor doğru yolu buldu! Yeni bölüm ise korku filmi gibi!

Reyting sıçraması yapan Mucize Doktor doğru yolu buldu! Yeni bölüm ise korku filmi gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında perşembe akşamları izleyicilerle buluşan Mucize Doktor dizisinin 54. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Dizide korku filmlerini aratmayan sahneler yaşanacak. Geçtiğimiz hafta eski bölümleri andıran güçlü bir konu ile ekranda olan ve iyi reytingler alarak da adeta sıçrama yapan Mucize Doktor, düşüş trendine son vermişti.

Ali Vefa karakterinde Taner Ölmez’in müthiş bir performans sergilediği yapımın 54. yeni bölümünde dikkat çeken görüntüler paylaşıldı. Yeni bölüm fragmanında bir kadın önce Nazlı’ya saldıracak. Bu olayın şoku daha atlatılmadan, Ali Vefa da asansörde saldırıya uğrayacak. Elindeki kesici aleti Ali Vefa’nın boğazına dayayan kadın neden böyle davranıyor ve ne olacak merakla bekleniyor.

Mucize Doktor dizisinde aşk meşk işleri ile geçen bölümler sonrası izleyiciler rahatsızlıklarını başka programlara geçerek göstermiş ve Fox TV dizisi bugüne kadarki en düşük reyting oranlarına gerilemişti. Ancak 53. bölüm ile birlikte bu durum değişti.

Geçmişe geri dönerek insan hikayelerine ağırlık vermeye başlanan diziye izleyicilerin ilgisinin yeniden artması önemli bir kazanım oldu. 18 Mart Perşembe akşamı da yeni bölümde yine izleyiciler güçlü insan hikayeleri ile karşı karşıya kalacak. Bölümün reytinglerinin bundan olumlu etkilenmesi bekleniyor.

Mucize Doktor ilk sezonunda izleyicileri insan hikayeleri üzerinden etkilemiş ve bu sayede de rekorlar kırmıştı. Ancak sonrasında yaşanan aşk üzerine konuların ağırlıklı şekilde sunumu izleyicileri fazlasıyla rahatsız etmiş ve reyting kayıpları yaşanmıştı.

İşte 18 Mart Perşembe günü yayınlanacak 54. bölümden ilk fragman: